مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از آغاز عملیات اجرایی فاز نخست طرح تأمین آب شرب پایدار برای قشلاقات عشایری شهرستان انگوت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی پیرجاهد امروز در مراسم کلنگ‌زنی فاز اول طرح آب شرب عشایر شهرستان انگوت، با اشاره به پاسخگویی به مطالبه به‌حق عشایر این شهرستان گفت: این پروژه با حضور مسئولان استانی و محلی در قشلاق جمیلو کلنگ‌زنی شد.

او افزود: شهرستان انگوت با ۲۴ قشلاق فاقد زیرساخت آب شرب سال‌ها با این مشکل مواجه بوده است. 

مدیرکل امور عشایر اردبیل گفت: فاز نخست این طرح با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان آغاز شده و ۸ قشلاق را پوشش خواهد داد که بهره‌برداری آن در دهه فجر پیش‌بینی می‌شود.

پیرجاهد با قدردانی از تلاش‌های نماینده مردم گرمی و انگوت، و نگاه جهادی رئیس سازمان امور عشایر ایران، تأکید کرد: در صورت تأمین ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر، مابقی قشلاقات نیز زیر پوشش این طرح قرار خواهند گرفت.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.