فرمانده انتظامی شهرستان چالوس از جمع آوری و طرد ۱۴۳۹ نفر اتباع غیرمجاز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - سرهنگ محسن سلیمانی فرمانده انتظامی شهرستان چالوس گفت: در راستای رسیدگی به درخواست‌ها و مطالبات عمومی مبنی بر حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در سطح شهرستان بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

او افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و انتظامی شهرستان چالوس با انجام اقدامات هوشمندانه و اشراف اطلاعاتی و با همکاری و مشارکت مردم توانستند از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۴۳۹ نفر اتباع غیرمجاز را در سطح شهرستان شناسایی و دستگیر کنند.

سرهنگ سلیمانی همچنین از مشارکت و همکاری شهروندان تقدیر و تشکر کرد و از شهروندان درخواست کرد: از به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در هرگونه مشاغل به طور جد خودداری کنند که در صورت مشاهده با فرد خاطی برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.