
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - عسکری سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه در بازدید از طرح تحقیقاتی خشکهکاری برنج در این شهرستان، گفت: این طرح برای چهارمین سال متوالی در راستای مدیریت بهینه منابع آب و افزایش بهرهوری در تولید محصولات کشاورزی، با بهرهگیری از دانش و تجربیات نوین اجرا شده است.
او افزود:هدف اصلی این طرح، بررسی و ارزیابی کارایی روش خشکهکاری برنج در شرایط اقلیمی منطقه، کاهش مصرف آب، کاهش هزینههای تولید و افزایش عملکرد محصول است.
عسکری گفت: در این بازدید مزایا و معایب روش خشکهکاری برنج مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب جهت بهبود و توسعه آن ارائه شد.
سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه افزود: ۱۹ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان امسال به صورت خشکهکاری کشت شده است.