مصرف یک مشت کوچک از بادام به صورت روزانه به مهار ولع غذایی و حمایت از سلامت متابولیک کمک می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - توجه به کاهش چربی احشایی از سلامت طولانی مدت محافظت می‌کند و داشتن ظاهری لاغر را حفظ می‌کند. چربی احشایی اضافی، نوعی که اندام‌های داخلی را احاطه کرده است، با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و سایر بیماری‌های مزمن مرتبط است. طبق گفته Eating Well، خوردن یک مشت ساده از هر نوع آجیل می‌تواند تفاوت واقعی ایجاد کند.

استیسی لافتون، متخصص تغذیه، می‌گوید: بادام یک بسته غذایی کامل را ارائه می‌دهد که شامل چربی‌های سالم برای قلب، پروتئین‌های گیاهی و فیبر است. او می‌افزاید: بادام به شما کمک می‌کنند تا مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید و بر نحوه ذخیره چربی بدن، به خصوص در اطراف کمر، تأثیر می‌گذارند. بادام می‌تواند از یک ترکیب بدنی سالم پشتیبانی کند و خاوی مواد مغذی زیادی است:

احساس سیری

بادام باعث ایجاد سیری می‌شود - احساس پری که به تنظیم گرسنگی و جلوگیری از پرخوری و در نتیجه به کاهش چربی احشایی کمک می‌کند. این امر عمدتاً به دلیل محتوای فیبر، پروتئین و چربی آنهاست. هر یک از این مواد مغذی در کند کردن هضم و ارسال سیگنال به مغز مبنی بر اینکه فرد به اندازه کافی غذا خورده است، نقش دارند. لافتون می‌گوید: «با حدود ۶ گرم پروتئین و ۳ گرم فیبر در هر مشت (حدود ۲۸ گرم)، بادام دو ماده مغذی قدرتمند را فراهم می‌کند که شما را سیر کرده و قند خون شما را ثابت نگه می‌دارد.»

تثبیت قند خون

مقاومت به انسولین نقش کلیدی در نحوه تجمع چربی احشایی در اطراف اندام‌های شما دارد. بادام حاوی چربی‌های تک غیراشباع، منیزیم و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین E و پلی‌فنول‌ها است که همگی برای پشتیبانی از حساسیت به انسولین و تنظیم سطح قند خون با هم کار می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن بادام تأثیر مفیدی بر متابولیسم گلوکز دارد. لافتون می‌گوید: «منیزیم در صد‌ها فرآیند متابولیک، از جمله نحوه پردازش گلوکز و انسولین توسط بدن، نقش دارد. بادام منبع شگفت‌آوری خوبی است و حدود ۲۰٪ از نیاز‌های روزانه شما را تنها با یک مشت تأمین می‌کند.»

ارین گویت، متخصص تغذیه، تأیید می‌کند: «فیبر و چربی‌های سالم موجود در بادام، هضم غذا را کند کرده و افزایش ناگهانی انسولین را کاهش می‌دهند که برای سلامت متابولیک ضروری است.»

جذب کم چربی

از نظر تئوری، بادام کالری بالایی دارد، اما همه این کالری‌ها در دسترس بدن نیستند. ساختار آنها هضم آنها را دشوار می‌کند، که اگر سعی در کاهش چربی احشایی و در عین حال حفظ سیری و تغذیه دارید، خبر خوبی است. لافتون می‌گوید: «بررسی متون علمی در سال ۲۰۲۳ نشان داد که انرژی قابل سوخت و ساز (تعداد کالری که بدن واقعاً جذب و استفاده می‌کند) بادام کامل تقریباً ۲۰ تا ۲۵ درصد کمتر از آن چیزی است که برچسب‌های تغذیه‌ای نشان می‌دهند.»

لافتون می‌گوید: «گنجاندن بادام در یک رژیم غذایی متعادل از سلامت متابولیک پشتیبانی می‌کند و حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد و می‌تواند بخشی از یک استراتژی موفق مدیریت وزن باشد.»

کاهش استرس اکسیداتیو

بادام علاوه بر فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی با خواص ضد التهابی نیز هست. گویت توضیح می‌دهد: ویتامین E و پلی‌فنول‌های موجود در بادام به مبارزه با التهاب و استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند. این ترکیبات به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند که می‌توانند به سلول‌ها آسیب برسانند و التهاب مزمن را تشدید کنند.

منبع: العربیه

برچسب ها: بادام ، چربی شکمی ، لاغری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار