
باشگاه خبرنگاران جوان- علی رسولی، مسئول خانه هنر مهاجرین اعلام کرد مراسم تقدیر از استادان و هنرجویان نوجوان و جوان مهاجر افغانستانی با حضور ۵۰ هنرمند در خانه هنر مهاجرین مشهد برگزار شده است.
وی در این مراسم گفت: «هنرمندان ما در نمایشگاه عرفات تا فرات به مدت ۱۰ شب آثار و محصولات فرهنگی خود را در بخشهای نقاشی، خطاطی و هنرهای تجسمی در معرض دید علاقهمندان گذاشتند.»
این نمایشگاه که با استقبال گسترده مخاطبان ایرانی و افغانستانی همراه بود، صحنهای برای خلق زنده آثار محرمی و ترسیم شخصیتهای مردمی شد؛ آثاری که به گفته رسولی، هنرمندان با آنها عشق و ارادت خود را به اهل بیت(ع) به تصویر کشیدند.
خانه هنر مهاجرین از حدود دو سال پیش فعالیت خود را در حوزههای مختلف هنری از جمله نقاشی، خطاطی، موسیقی، شعر، داستان و آموزشهای متنوع آغاز کرده است.