دو برادرزاده رئیس دفتر حماس در غزه بر اثر بمباران ارتش صهیونیستی به شهادت رسیدند. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - در پی حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به محله «شجاعیه» در شرق شهر غزه، دو برادرزاده «خلیل الحیه» رئیس دفتر حماس در غزه و رئیس هیأت مذاکره‌کننده این جنبش، به شهادت رسیدند.

سخنگوی حماس می‌گوید «ایمن عبدالسلام الحیه» و «معاذ عبدالسلام الحیه» در حال تهیه هیزم در شهر بودند که بر اثر گلوله‌باران ارتش صهیونیستی به شهادت رسیدند.

پیش از این و در فروردین ماه، «محمد عز الحیه» نوه خلیل الحیه بر اثر بمباران یک مدرسه در غزه به شهادت رسیده بود. 

ارتش صهیونیستی در حالی به بمباران غزه ادامه می‌دهد که محاصره غزه و کمبود شدید مواد غذایی در این باریکه ادامه دارد. به گفته مقامات بهداشتی غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ فلسطینی دیگر جان خود را بر اثر گرسنگی از دست داده و شمار کل افراد جان باخته بر اثر گرسنگی به ۲۱۲ نفر رسیده است.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار