رئیس جمهور فرانسه برنامه‌های اسرائیل برای تشدید عملیات نظامی خود در غزه را به عنوان فاجعه‌ای در شرف وقوع محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه برنامه‌های اسرائیل برای تشدید عملیات نظامی خود در غزه را به عنوان فاجعه‌ای در شرف وقوع محکوم کرد و پیشنهاد تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی تحت نظارت سازمان ملل متحد برای ایجاد ثبات در غزه را مطرح کرد.

هفته گذشته، کابینه امنیتی اسرائیل طرحی را برای تصرف شهر غزه تصویب کرد، اقدامی که عملیات نظامی آن را در سرزمین‌های ویران‌شده فلسطین گسترش داد و انتقادات شدیدی را در داخل و خارج به دنبال داشت.

مکرون در اظهاراتی که توسط دفترش برای خبرنگاران ارسال شد، گفت: «اعلام کابینه اسرائیل مبنی بر گسترش عملیات خود در شهر غزه و اردوگاه‌های مواصی و برای اشغال مجدد، خبر از فاجعه‌ای با شدت بی‌سابقه و حرکتی به سوی جنگی بی‌پایان می‌دهد.»

مکرون افزود: «گروگان‌های اسرائیلی و مردم غزه همچنان قربانیان اصلی این استراتژی خواهند بود.»

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار