سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران درباره موضوعات روز کشور نکاتی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت بنزین گفت: در اینکه ما در موضوع بنزین باید بیشتر حرف بزنیم و در نهایت به تصمیم برسیم تردیدی وجود ندارد ولی زمان آن تصمیم الان نیست.

وی ادامه داد: به قول رئیس جمهور کسی که با ماشین آفرود می رود و در فضای خارج شهر رانندگی می کند خیلی هم خوب است ما خوشحالیم از اینکه مردم بتوانند بروند آفرود و شاد باشند ولی آیا می‌توانیم سهم دهک‌های پایین و قیمت ۱۵۰۰ تومانی را به این به این کار اختصاص بدهیم؟

مهاجرانی افزود: پاسخ این است که یقیناً این عمل را هیچ کسی تایید نمی کند لذا موضوع در حد طرح مسئله است هیچ گونه نظری بر اینکه بخواهد افزایش قیمت بنزین وجود داشته باشد صورت نگرفته و هیچ جمع بندی در این زمینه وجود ندارد.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: رئیس جمهور رئیس جمهور همه مردم ایران هست هم رئیس جمهور متمولین است هم رئیس جمهور ضعفا ولی طبیعتاً ضعفا نیاز به حمایت ویژه دارند که در این زمینه برنامه‌های جدی در دستور است.

بیمه خبرنگاران به صورت جدی پیگیری می‌شود

سخنگوی دولت در پاسخ به خبرنگاری که راجع به برنامه دولت مسکن، بیمه و بازنشستگی خبرنگاران جویا شد، اظهار کرد: نباید قولی دهیم که نمی‌توانیم انجام دهیم اما بسته حمایتی برای خبرنگاران طراحی شده است، بیمه خبرنگاران به صورت جدی پیگیری می‌شود و با توجه به تعاونی‌هایی که در استان‌ها شکل می‌گیرد استانداران می‌توانند کمک‌های شایانی برای مسکن خبرنگاران داشته باشند.

خروج اتباع غیرقانونی از کشور یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود

مهاجرانی با اشاره به خروج اتباع از کشور بیان کرد: ۷۵ درصد از اتباعی که به کشور خود برگشتند خوداظهاری بودند و خروج اتباع غیرقانونی از کشور یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود. بسیاری از هم‌وطنان ما از اینکه تعداد اتباعی که در کشور غیر مجاز هستند زیاد شده گله‌های مفصلی داشتند.

سخنگوی دولت با اشاره به وضعیت مسکن در کشور بیان کرد: امیدوار هستیم که همه کسانی که مستاجر هستند به زودی صاحب خانه شوند هرچند طبیعتاً با شرایط اقتصادی که در آن هستیم خانه‌دار شدن کار دشواریست و طبیعی است که دولت در این زمینه برنامه‌های حمایتی هم در راستای خانه‌دار شدن افراد هم در راستای تسهیل امور زندگی آنها در موضوع اجاره دارد.

وی ادامه داد: موضوع اجاره در شورای عالی مسکنی که تشکیل شد مصوباتی داشت و مقرر شد که ۲۰۰ همت تخصیص داده شود برای اینکه بتوانند تسهیلات به مستاجران بدهند و شاهد افزایش این عدد از ۸۰ همت به ۲۰۰ همت بودیم.همچنین ۲۷۵ میلیون تومان در تهران، ۲۱۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها، ۱۴۰ میلیون تومان در سایر شهر‌ها و ۵۵ میلیون تومان هم در روستا‌ها به عنوان کمک ودیعه مسکن در نظر گرفته شد.

ظرفیت زیست در تهران دیگر کفاف نمی‌دهد


سخنگوی دولت درباره جلوگیری از ورود شهروندان به تهران بیان کرد: سیاست دولت جلوگیری اجباری از مهاجرت به تهران نیست و طبیعتاً نمی‌تواند باشد؛  سیاست گذاری در مجموعه کشور باید به گونه‌ای باشد که مهاجرت به تهران و به دشت تهران متوقف شود؛ این از جنس اجبار هم نیست از جنس سیاست‌گذاری‌ست.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های زیستی ما در دشت تهران دیگر کفاف نمی‌دهد لذا تاکیدی که وجود دارد و سیاست‌گذاری‌هایی که دارد انجام می‌شود در این راستاست که بتواند به صورت قانونی جلوی برخی از موضوعات را بگیرد.


مهاجرانی افزود: فراموش نکنیم که گسترش بی حد و مرز پایتخت باعث می شود که  مولفه‌های زیست شناسی و زیست پذیری که ما در استان تهران داریم و در دشت تهران داریم ما را با چالش مواجه می کند لذا بدیهی است که از جنس سیاست گذاری است و نه از جنس اجبار.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۳ ۲۶ مرداد ۱۴۰۴
ولا ما که هر خبری از شما شنیدیم برعکس صحت داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان هم مردم می دانند که دارید افکار عمومی را واسه گران کردن آماده میکنید!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۷ ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
سوخت باید ارزان شود
United States of America
ناشناس
۲۱:۴۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
اینا میگن کشورهای اروپایییییییی قیمت بنزین بیشتر ابن حرفاست ممکنه اینجور باشه اما کشورهای اروپایییییییی حقوقشون بیشتر این حرفاست
Iran (Islamic Republic of)
فرامرز
۱۶:۰۶ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
با سلام
خروج اتباع غیرقانونی از کشور یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی است که متأسفانه دیگه ازش خبری نیست .........!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خالی بند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۴ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
به جای افزایش تسهیلات جلوی افزایش بی رویه اجاره مسکن رو بگیرین
نه اینکه بیاین وام بدین بیشتر گرونش کنن
قیمت هرسال 10 برابر قیمت سال گذشته ست
نظارتی هم وجود نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
توراخدا قطعیش کنین...
آخه از خوشی و رفاه و ارزانی داریم میمیریم!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۹ ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
خیلی دیر است
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۲:۳۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
همیشه ی چیزی میگن بعد تکذیب می کنن بعد چن روز همون می شود
Iran (Islamic Republic of)
MH
۲۲:۱۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
اونی که می گفت گرون نمیکنیم این حرفا شایعه هست گرون کرد این که قطعی نیست پس بدانید صددرصد گرون می‌کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
افعال معکوس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
حرف مفت
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۵۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
شروع شد مسخره بازی تو این مملکت بی صاحب از خواب بلند میشی میبینی خبر گرانی یه چیزی میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
فکر نکنم ربطی به شما داشته باشه که چه کسی چه چیزی سوار میشه و چکار میکنه.الکی هم ضعفا رو بهانه نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
نه والا من ماشین ندارم،راضی نیستم یک ریال بنزین گرون بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
تمام این حرفها ؛ عدالت و ضعفا و صحبت هائی از این دست فقط و فقط بهانه ای برای افزایش قیمت و گرانی است ؛ در صورتی که همه
می دانند ؛ افزایش قیمت بنزین برابر است با افزایش و ایجاد تورم بسیار بسیار بالا و چند صد درصدی برای اقشار ضعیف و متوسط مملکت . در صورتیکه کسانی که آفرود می روند از طبقه مرفه و بی غم جامعه هستند که افزایش قیمت بنزین هیچ تأثیری در زندگیشون ندارد . بار مالی کلان هزینه هایی که جاهای دیگر می کنند از افزایش قیمت بنزین و دلار و خودرو و.........و از جیب توده اقشار ضعیف و بی پناه تأمین می کنند و گرنه که اوضاع برای قشر ثروتمند و مرفه خیلی هم خوب است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
یعنی شماها فقط آفرود سوارها رو می‌بینید و برای انتقام از اونا تصمیم گیری می‌کنید. آخه این چه برنامه ای برای خودتون درست کردین مطمن باش گرانی فقط به ضعفا میرسه
۱۲۳
آخرین اخبار