خیر جوان میاندوآبی بعد از بازگشت از پیاده روی اربعین به عشق امام حسین، بدهکار مالی خود را آزاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ خیر جوان میاندوآبی بلافاصله بعد از بازگشت از پیاده روی اربعین حسینی (ع)،   به بازداشتگاه سردشت رفت و از حق خود در بازداشتگاه میاندوآب گذشت و به عشق امام حسین (ع) زمینه آزادی بدهکار مالی خود را فراهم ساخت.

این جوان خیر در روز اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان ا از حق یک‌میلیارد و دویست میلیون تومانی خود که در ذمه مددجوی زندانی اهل سنت بازداشتگاه سردشت بود گذشت کرد و  مددجوی زندانی محکوم مالی را در روز اربعین حسینی (ع) آزاد کند.

وی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: من به عشق آقا و سرورم امام حسین (ع) بعد از بازگشت از سفر زیارتی اربعین حسینی (ع) از حق خودم گذشتم و محتاج دعای خیر برادر نیازمندم هستم.

رئیس بازداشتگاه سردشت شامگاه پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران نیز اظهار کرد: زائر جوان و خیر نیک اندیش میاندوآبی بعد از زیارت، به عشق امام حسین (ع) از بدهکار مالی خود که در زندان سردشت به سر می‌برد، را آزاد کرد.

حجت الله جعفری افزود: بدهی این زندانی ۱۲ میلیارد ریال بود که با تامین سه میلیارد ریال آن و بخشش و گذشت از ۹ میلیارد ریال از طرف زائر میاندوآبی زمینه آزادای زندانی بعد از ۱۷ ماه تحمل حبس فراهم شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.