سرپرست باشگاه استقلال گفت: استقلال از اختلاف و چند دستگی بهره‌ای نمی‌برد و برای همدلی و اتحاد نقش مدیریت، پیشکسوتان و هواداران مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی تاجرنیا با اشاره به اینکه نقل و انتقالات آبی‌پوشان هنوز به پایان نرسیده است، اظهار کرد: پیش از این گفته بودم به‌عنوان رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در حوزه نقل و انتقالات دخالتی ندارم جز اینکه در میانه راه متوجه شدم کار دشوار و سخت است. کمیته سه نفره‌ای که شکل گرفت به این وضعیت شدت بخشید. این کمیته کار خود را ادامه خواهد داد و به طور حتم ظرف دو سه روز آینده ما خبر‌های خوب و خوشی را برای جذب دو بازیکن جدید در استقلال خواهیم داشت.

وی افزود: تلاش می‌کنیم یاسر آسانی را که مورد اقبال هواداران است و کادر فنی استقلال نیز به او اعتقاد دارد، از نیم‌فصل به تیم بیاوریم. می‌بایست از ابتدا برخی ملاحظات لازم را انجام می‌دادیم، اما همه تلاش خود را می‌کنیم از فرصت باقی‌مانده استفاده کرده تا دو بازیکن جدید دیگر را به نیم‌فصل اول برسانیم.

سرپرست موقت باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: خوشبختانه با جلساتی که با کلارنس سیدورف و سرمربی استقلال داشتیم تفاهم و ارتباط خوبی شکل گرفت. امیدوارم این تفاهم منجر به این شود تیم به شکل خوب و دلخواه تکمیل شود.

تاجرنیا تاکید کرد: خواهشم از هواداران استقلال این است که بدانند شرایط در سال‌های گذشته سخت بوده است. یکی از مهم‌ترین مسائلی که در باشگاه استقلال باید دنبال شود علاوه بر زیرساخت‌های مالی و همچنین ساختار، نیازمند به همدلی و همراهی است. در ابتدای حضورم پیامی دادم به جای اینکه مدیران به عملکرد‌های گذشته نقد کنند شرایط را به گونه‌ای پیش ببرند که کار خوبی در کنار دیگران انجام دهند.

وی در پایان گفت: برای همدلی و اتحاد؛ نقش مدیریت، پیشکسوتان و هواداران مهم است، استقلال از اختلاف و چنددستگی هیچ وقت بهره‌ای نبرده است. فکر می‌کنم اگر این روند به گونه‌ای پیش برود که فضایی دوستانه و همدلانه داشته باشیم، می‌توانیم حتی در سختی‌ها از این همدلی استفاده کنیم. خوش‌بین هستم فصل خوبی از نظر فنی و اخلاقی داشته باشیم.

منبع: باشگاه استقلال

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار