با تقویت ارزش دلار، قیمت طلا به پایین‌ترین سطح خود در نزدیک به سه هفته گذشته رسید، در حالی که سرمایه‌گذاران منتظر رویداد جکسون هول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قیمت طلا امروز چهارشنبه با تقویت دلار به پایین‌ترین سطح خود در نزدیک به سه هفته گذشته رسید، در حالی که سرمایه‌گذاران منتظر رویداد جکسون هول فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) در این هفته برای سرنخ‌هایی در مورد مسیر سیاست پولی هستند.

قیمت طلا پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح خود از اول آگوست، تا ساعت ۰۲:۴۰ به وقت گرینویچ، با ۰.۱ درصد کاهش به ۳۳۱۳.۵۱ دلار در هر اونس رسید. قیمت طلای آمریکا برای تحویل در ماه دسامبر نیز با ۰.۱ درصد کاهش به ۳۳۵۵.۵۰ دلار رسید.

کلوین وانگ، تحلیلگر ارشد بازار در OANDA، گفت که تقویت دلار و بهبود ریسک‌پذیری به دلیل تحولات ژئوپلیتیکی اخیر، بر قیمت طلا فشار وارد می‌کند، زیرا بازار‌ها منتظر سخنرانی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در رویداد جکسون هول هستند.

از سویی دیگر شاخص دلار به بالاترین سطح خود در بیش از یک هفته گذشته رسید و طلا را برای خریدارانی که از ارز‌های دیگر استفاده می‌کنند، ارزان‌تر کرد.

قرار است پاول جمعه آینده در رویداد جکسون هول در کانزاس سیتی سخنرانی کند و سرمایه‌گذاران هرگونه سرنخی را در مسیر سیاست پولی زیر نظر خواهند داشت.

انتظار می‌رود صورتجلسه نشست ماه جولای فدرال رزرو که قرار است اواخر امروز منتشر شود، شواهد بیشتری از سیاست بانک مرکزی ارائه دهد. طلا نیز معمولا در نرخ‌های بهره پایین و در بحبوحه عدم قطعیت بالا، عملکرد خوبی دارد.

در میان سایر فلزات گرانبها، نقره با ۰.۳ درصد کاهش به ۳۷.۲۶ دلار در هر اونس رسید. پلاتین با ۰.۲ درصد افزایش به ۱۳۰۸.۹۰ دلار رسید، در حالی که پالادیوم با ۰.۷ درصد کاهش به ۱۱۰۶.۸۳ دلار رسید.

منبع: المیادین

برچسب ها: قیمت طلا ، ارزش دلار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار