
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی - علی چهرهقانی، بوکسور قمی وزن ۶۰ کیلوگرم تیم ملی کشورمان، در فینال رقابتهای قهرمانی آسیا با غلبه بر حریف قدرتمند قزاقستانی، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و نخستین مدال طلای بوکس قم را در تاریخ این رشته ورزشی ثبت کرد.
او پیش از رسیدن به فینال، در مراحل یکهشتم، یکچهارم و نیمهنهایی، به ترتیب بوکسورهایی از ترکمنستان، امارات و تایلند را شکست داده بود. چهرهقانی با این پیروزیها، تنها مدال تیم ملی بوکس جوانان کشورمان را در این رقابتها ضرب کرد. مسابقات بوکس قهرمانی آسیا در رده سنی جوانان و امید، به میزبانی تایلند برگزار شد و چهرهقانی با درخشش خود، نام قم را در تاریخ بوکس آسیا ثبت کرد. در برنامه تلویزیونی صبحانه ، این جوان بوکسور از مسیر پرچالش اما پرانگیزه خود سخن گفت.
او با قدردانی از خانوادهاش گفت: خانوادهام هیچوقت با ورزش مخالفت نکردند، بلکه همیشه مشوقم بودند. پدرم که خودش به بوکس علاقهمند بود، من را به کلاس برد و ثبتنام کرد. از همان ابتدا علاقه داشتم و با وجود همباشگاهیهای خوب و مربیان دلسوز، انگیزه گرفتم و تمریناتم را جدیتر دنبال کردم.
چهرهقانی با اشاره به استمرار تمریناتش افزود: در سه سال گذشته حتی یک روز غیبت نداشتم. تمریناتم را منظم برگزار کردم و همین باعث شد در انتخابی تیم ملی برای مسابقات آسیایی اول شوم. کادر فنی تیم جوانان از عملکردم رضایت داشتند و به اردو دعوت شدم.
او در پایان از مربیان و اعضای تیم فنی جوانان تشکر کرد: آقای مهدیپور، آقای سپهوند و ایمان طیبی واقعاً زحمت کشیدند. حضورشان در کنارم باعث شد با اعتمادبهنفس وارد مسابقات آسیایی شوم.