سامانه‌های موشکی و یگان‌های شناوری نیروی دریایی ارتش با استفاده از موشک‌های کروز دریایی «نصیر» و «قدیر» و موشک ساحل پایه و ضدکشتی «قادر» به صورت همزمان، هدف سطحی خود را در دریا منهدم کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - در ادامه برگزاری مراحل اصلی رزمایش موشکی اقتدار پایدار ۱۴۰۴ نیروی دریایی ارتش، انواع موشک‌های کروز دریایی با برد‌های مختلف، با شلیک از ساحل و عرشه شناور‌های سطحی نیروی دریایی ارتش، با موفقیت اهداف خود را در شمال اقیانوس هند و دریای عمان مورد اصابت قرار دادند.

در این مرحله از رزمایش، ناو موشک‎انداز «گناوه» و ناوشکن «سبلان» با شلیک موشک‌های کروز دریایی «نصیر» و «قدیر» و شلیک موشک ساحل پایه و ضدکشتی «قادر» از سامانه ساحلی ولایت ۲ به صورت همزمان، هدف سطحی تعیین شده در دریا را با موفقیت مورد اصابت و انهدام قرار دادند.

موشک کروز دریایی «قادر»، یک موشک کروز ضد کشتی رادار گریز میان برد با قدرت تخریب بالا و دقت هدف‌گیری چشمگیر به شمار می‌رود که برای مقابله با شناور‌ها و اهداف ساحلی طراحی شده است.

موشک کروز دریایی «قدیر» نیز یک موشک کروز ضد کشتی رادار گریز برد بلند با قدرت تخریب بالا و دقت هدف‌گیری چشمگیر است که برای مقابله با شناور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موشک کروز دریایی «نصیر» هم یک موشک کروز ضد کشتی رادار گریز برد کوتاه با قدرت تخریب بالا و دقت هدف‌گیری چشمگیر است برای مقابله با شناور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: روابط عمومی ارتش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۱۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
زنده باد زنده باد فرزندان دلیر ایران اسلامی... خدا قوت پهلوانان... به کوری چشم دشمنان و خائنان، به برکت خون پاک شهدا، به برکت وجود نازنین رهبر عزیز و حکیم و فرزانه و به قوت بازوی توانای سربازان دوست‌داشتنی سپاه و ارتش و فراجا، این ملت و مملکت پیروز و سربلند و استوار خواهد ماند...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
این سوسک های کثیف اسرائیلی را مثل سگ بکشید
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۲۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
درود خداوند بر نظامیان و حافظان وطن . مخصوصا سپاه پاسداران . دشمن باید ذلیل و نابود بشه. زنده باد ایران و ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
Bmsoq20
۱۲:۱۵ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
دست مریزاد ارتش عزیز وطن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
نمایش قدرت هم از حماقت دشمنان خارجی جلوگیری می کند هم ترسی به جان احمق ها و وطن فروشهای به اصلاح ایران دوست داخلی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
خداوند نظامیان با غیرت ما را در پناه خودش مصون ومحفوظ نگه دارد.وشر دشمنان داخلی وخارجی را از سر ما کوتاه نماید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
خداوند نظامیان با غیرت ما را در پناه خودش مصون ومحفوظ نگه دارد.وشر دشمنان داخلی وخارجی را از سر ما کوتاه نماید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
سلام و خدا قوت برادران در برابر دشمن مکار باید زبانه زور داشت این را هم تجربه به ما یاد داده هم قرآن دین و هم عقل ی‌گوید
آخرین اخبار