علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان گفت: با پیگیری‌های مستدل، مجوز خرید تضمینی شیرین‌سازی آب‌ دریای خزر پس از سال‌ها بلاتکلیفی در پایان ۱۴۰۳ صادر شد و تلاش می کنیم فاز اجرایی آن طی ماه های آینده آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی - طهماسبی با بیان اینکه گلستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه است، گفت: بالغ بر ۹۵ درصد تامین آب شرب استان از آب‌های زیرزمینی است و این موضوع ضرورت اجرای طرح آب‌شیرین‌کن را دوچندان می‌کند.

وی افزود: با برگزاری نشست‌های متعدد با چهار سرمایه‌گذار دولتی و خصوصی و اخذ مجوز‌های لازم زیست‌محیطی، زمینه اجرای این طرح فراهم شده است. این طرح مشکل آب شرب شهر‌های غرب استان، بخشی از مرکز گرگان و شهر آق‌قلا را مرتفع خواهد کرد.

استاندار گلستان به پیشرفت طرح های عمرانی بزرگ استان اشاره کرد: پس از ۱۵ سال وقفه، آبگیری سد نرماب از مهرماه سال جاری آغاز خواهد شد.

طهماسبی تصریح کرد: باتخصیص اعتبار و همکاری وزیر اقتصاد از محل مولد سازی ملی، مشکل جابجایی چهار روستای واقع در کاسه سد حل می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات اجرایی سد چایلی گفت: در فاز نخست برای جابجایی ساکنان روستای واقع در محدوده سد، ۴۰۰ هکتار زمین تخصیص یافته و به هر خانوار ۴۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

استاندار افزود: انشالله با بهره‌برداری از این طرح ها، گام بلندی در جهت رفع مشکلات آبی استان برداشته خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.