معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شاخص شایستگی انسان، «خدمت به مردم» است و هفته دولت، تبلور عزم ملی برای خدمت و دفاع است.

باشگاه خبرنگاران جوان - اسعید اوحدی در حاشیه آیین بهره‌برداری از پروژه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تبریک هفته دولت و میلاد پیامبر (ص)، این مناسبت‌ها را نماد عزم جدی نظام برای خدمت رسانی به مردم خواند و به تشریح دستاورد‌های دولت و نقش شهدا پرداخت.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تقارن هفته دولت با آغاز ماه ربیع، گفت: خدا را سپاسگزاریم که به برکت مناسبت‌هایی که هر کدام سنخیت بسیار زیبایی دارند، شاهد یک عزم جدی برای خدمت به مردم هستیم.

معاون رییس جمهور شعار امسال هفته دولت را «۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» خواند و خطاب به خدمتگزاران نظام گفت: باید به دولت مردان و به مجموعه نظام و در رأس آن به مردم که این حماسه بزرگ را به وجود آوردند دست مریزاد گفت.

اوحدی با اشاره به سخنی از پیامبر (ص) که مهم‌ترین شاخص برای سنجش شایستگی انسان در پیشگاه خداوند را میزان سودمندی آن برای مردم می‌داند تصریح کرد: همه تلاش دولت در طول ۱۲ ماه گذشته خدمت رسانی به مردم بوده است و بر اساس تأکید مقام معظم رهبری، دولت پرتلاش بوده است.

کاهش ۱۵ درصدی تلفات جاده‌ای ثمره تلاش خدمتگزاران

معاون رئیس جمهور در پایان، با اشاره به دستاورد‌های حوزه راه و ترابری، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد از تصادفات جاده‌ای کاسته شده است و مطمئن باشید هر قدمی که برای رفع مشکلات جاده‌ها برداشته می‌شود، سرمایه‌ای سنگین و بلندمدت برای کشور و نظام است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز (دوشنبه) در دومین روز از هفته دولت وارد اصفهان شد و با حضور در گلستان شهدای اصفهان به مقام شامخ شهیدان این استان ادای احترام کرد.

دیدار با خانواده سه تن از شهدای جنگ ۱۲ روزه و تقدیر از آنان برنامه دیگر سفر معاون رییس جمهور به اصفهان بود.

ملاقات مردمی و شرکت در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان از دیگر برنامه‌های معاون رییس جمهور در سفر به اصفهان بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.