دبیر قرارگاه جهادی آموزش و پرورش گفت: از مجموع هفت هزار و ۴۵۲ پروژه آموزشی در دست ساخت کشور چهار هزار و ۲۵ طرح توسط خیران احداث می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان -  اردشیر دهقانی روز چهارشنبه در بیست و هفتمین جشنواره خیران مدرسه ساز لرستان بیان کرد: نهضت توسعه عدالت یکی از کلان راهبرد‌های دولت چهاردهم است که اولویت دارد و خیران موتور پیشران و محرک این نهضت هستند.

وی با اشاره به اینکه خیران بیش از ۶۰ درصد پروژه‌های مدرسه سازی را تقبل کرده‌اند عنوان کرد: نهضت توسعه عدالت فرصتی برای بکارگیری ظرفیت‌های خرد مردم و مشارکت‌ها است و بدون حضور خیران، امر مدرسه سازی و نظام تعلیم و تربیت موفق نخواهد بود.

وی تصریح کرد: رییس جمهور بیش از ۴۰ جلسه به دلیل اهمیت موضوع در این راستا برگزار کرده است بنابراین همه مسولان و مدیران کشور باید این مورد را اولویت خود قرار دهند.

دبیر قرارگاه جهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: نهضت توسعه عدالت، رویکردی جدید و موجب پیوند مردم با حاکمیت است چراکه مردم همواره در مشارکت‌ها به خوبی مدیریت می‌کنند همانگونه که در جنگ ۱۲ روزه حضور مردم و تدابیر مقام معظم رهبری، نظام را نجات داد.

دهقانی اضافه کرد: ظرفیت خیران مدرسه ساز لرستان در آینده باید چند برابر شود که در این مسیر مسولان و مدیران اجرایی استان مسولیت دارند و باید پیش قدم باشند.

وی با بیان اینکه لرستان بیشترین مدارس کانکسی را در کشور دارد افزود: امروز با همت دولت چهاردهم این مشکل در حال رفع شدن است، اما باید مسئولیت‌های اجتماعی هم لحاظ شود چراکه فرزندان استان لایق بهترین‌ها هستند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: خیرین ، مدارس ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار