
باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده - حمزه پودی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان عباسآباد با بیان اینکه شهرستان عباسآباد با ۵۰۰ هکتار اراضی زیر کشت برنج، سالانه بیش از ۲ هزار تن برنج سفید تولید و روانه بازار مصرف میکند،گفت: از ۵۰۰ هکتار اراضی زیر کشت برنج در این شهرستان، ۴۹۰ هکتار به ارقام محلی هاشمی و طارم اختصاص دارد و ۱۰ هکتار نیز زیر کشت ارقام پرمحصول فجر است که تا کنون ۹۰ درصد از این اراضی برداشت برنج انجام شده است.
او با اشاره به کیفیت بالای برنج تولیدی در عباسآباد، اظهار امیدواری کرد که با حمایت از کشاورزان و توسعه کشت ارقام محلی، این شهرستان همچنان به عنوان یکی از قطبهای تولید برنج مرغوب در استان مازندران و کشور باقی بماند.
پودی همچنین بر اهمیت استفاده از روشهای نوین کشاورزی و مدیریت بهینه منابع آب در جهت افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید تاکید کرد.