شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از تاخیر در پرداخت وام ازدواج ابراز نگرانی کرد و خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - تسهیلات وام ازدواج به منظور کمک به جوانان در نظر گرفته شد، این روز‌ها به دلیل تأخیر در پرداخت، نگرانی‌هایی را برای زوج‌های جوان به وجود آورده است. یک شهروند خبرنگار با ارسال پیامی، از تأخیر یک ساله در پرداخت وام ازدواج خود گلایه کرد و خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

متن پیام شهروندخبرنگار

با سلام و احترام اینجانب به‌عنوان یکی از جوانان این سرزمین، خواستم گلایه خود را نسبت به بی‌توجهی در پرداخت وام ازدواج اعلام کنم. بیش از یکسال است که برای دریافت این وام قانونی اقدام کرده‌ام، اما متأسفانه تاکنون هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است. وام ازدواج، حقی است که به منظور تسهیل تشکیل زندگی جوانان در قانون تصویب شده و دولت موظف به اجرای آن است. اما تأخیر‌های طولانی باعث ایجاد مشکلات جدی در مسیر زندگی ما شده است.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۷ ۰۱ مهر ۱۴۰۴
سلام
من ۴ماه هست تو صف دریافت وام ازدواج هستم تو بانک صادرات کرمانشاه، ،،،اما متأسفانه بانک مرکزی تهران مجوز پرداخت وام ازدواج به بانک صادرات کرمانشاه نمیده؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاجزانه تقاضامندیم پیگیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
یه زمانی با ۳۰۰میلیون میشد یه کاری کرد ولی متاسفانه با گذشت زمان و بالا رفتن هزینه ها همچنان وام ازدواج همان ۳۰۰میلیون ثابت مانده و بسیار بی ارزش تر از سالهای گذشته ست و هرچه تاخیر در پرداخت وام صورت بگیرد این پول متاسفانه بی ارزش تر هم خواهد شد.