کشاورزانِ زیرکوه این روزها مشغول کِشت پیازهای زعفران هستند تا در اواخر پاییز از فرش ارغوانی مزارعشان، تار و پودهای طلای سرخ را برداشت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - دستان کشاورزان زیرکوهی این روز‌ها خاک را می‌شکافند تا پیاز‌های طلای سرخ را بیرون آورند.

پیاز‌های زعفران پس از بیرون آوردن از دل خاک تمیز می‌شوند و دوباره در مزرعه‌ای تازه می‌نشینند.

این کار سخت با همیاری و همدلی میان روستاییان سبک‌تر می‌شود.

یکی از کشاورزان زیرکوهی می‌گوید: گودی‌هایی که برای کشت زعفران ایجاد می‌شود باید ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشد.


بیشتر بخوانید


او ادامه می‌دهد: با کاشت پیاز زعفران تا ۷ سال می‌توانیم محصول برداشت کنیم.

پیاز‌هایی که در خاک کنار هم می‌نشینند نوید طلای سرخی می‌شوند که پاییز سفره مردم این دیار را رنگین و مزارعشان را ارغوانی می‌کنند.

محصول زعفران شهرستان زیرکوه به دلیل کوهپایه‌ای بودن، آب شیرین و با کیفیت و خاک حاصلخیز دارای کیفیت و مرغوبیت بالایی است.

مسئولان پیش بینی می‌کنند امسال ۴.۵ تن زعفران خشک از مزارع زعفران شهرستان زیرکوه برداشت شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.