وزیر خارجه آلمان با تهدید ایران مدعی شد که تحریم‌های سختی را علیه کشورمان اعمال خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یوهانس وادفول، وزیر امور خارجه آلمان، در بیانیه‌ای که توسط بلومبرگ گزارش شده است، ادعا کرد که «با توجه به شکست مذاکرات» در مورد برنامه هسته‌ای ایران، «ما تحریم‌هایی گسترده‌تر از تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهیم کرد».

این وزیر آلمانی ادعا کرد: «ما فرصت‌های زیادی برای یک راه‌حل مذاکره‌ای به ایران پیشنهاد دادیم، اما آنها از این فرصت‌ها استفاده نکردند، بنابراین ما تحریم‌هایی اعمال خواهیم کرد.

این درحالی است که پیش از این یک دیپلمات غربی به خبرگزاری المیادین گفته بود که کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس ور مذاکرات با ایران کاره‌ای نیستند و این آمریکاست که آنها را کنترل و مدیریت می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل قرار است اواخر روز جمعه در مورد پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین برای به تعویق انداختن شش ماهه اعمال تحریم‌ها علیه ایران رأی‌گیری کند، اما دیپلمات‌ها تصویب آن را رد کرده‌اند.

قرار است تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پس از آن دوباره اعمال شوند که انگلیس، فرانسه و آلمان، معروف به تروئیکای اروپا یک فرآیند ۳۰ روزه را آغاز کردند و تهران را به نقض توافق ۲۰۱۵ با هدف جلوگیری از توسعه سلاح هسته‌ای متهم کردند.

این درحالی است که ایران تمام تعهدات خود در برجام را انجام داده است و این طرف‌های غربی بودند که با بدعهدی به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند و در پایان نیز دولت آمریکا بصورت یکجانبه از آن خارج شد.

منبع: النشره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سميرا
۱۰:۵۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
خفه شو بابا خيار شور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
چرا ایران کلیه سفارتخانه های اروپایی در کشور را تعطیل و در یک سفارتخانه بنام ..اتحادیه اروپا تجمیع..نمیکند ؟!!..تا قدرت مانور آنها محدود شود؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
من آلمان رفتم مردم آلمان و کلا آلمانی زبانها برعکس مردم فرانسه و انگلیس و ایتالیا که به خون ایرانیا تشنه اند ایرانیا رو هم نژاد خودشون میدونن و دوست دارن ولی اسیر اروپا و آمریکان و تو ۵ بعلاوه ی یک یعنی آلمان یعنی از ما جداست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۰ ۰۸ مهر ۱۴۰۴
هااااا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۸ مهر ۱۴۰۴
با این صحبت مشخص شد آلمان نرفتی ..اولا اکثریت ما رو بربر میدونن و یه تعداد خیلی کم میگن اره یه ریشه مشترک داشتیم که اونم ایران با اختلاط با خونهای دیگه ناخلص هست ..اما آلمان اسیرراروپا نیست و قویترین عضو اروپاست ..و ۵ بعلاوه ۱ هم برای لینه که ۵ عضو دائم شورای امنیت که حق وتو دارن بعلاوه آلمان چون قدرت مهم اروپایی هست ولی عضو دایم نیست و وتو نداره
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۵۰ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
برد موشکهای ما باید به اندازه برد هواپیمای متجاوز B2 باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۵ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
چشم عباس آقا. همین فردا میسازیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۳ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
آلمانیای بیچاره دست اروپا و آمریکا اسیرن والا مردمش اصلا با ما بد نیستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۶ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
جناب یوهانس !!!! شما فعلا تحت الحمایه USA هستید و از بردگان هیچ انتظاری نداریم
Brazil
ناشناس
۰۱:۲۷ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
برلین تنش میخارد پهبباد شاهد می‌خواهد با 500تا بکوبیم زاغه پدافند هوایی خالی بشود
آخرین اخبار