مهدی طارمی در پایان دیدار تیم‌های ایران و ازبکستان اظهارات جنجالی داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان - اظهارات مهدی طارمی در پایان بازی ایران و ازبکستان با واکنش تند برخی رسانه ها، نمایندگان مجلس و اهالی فوتبال مواجه شد.

مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پس از بازی با ازبکستان که منجر به شکست تیم کشورمان و قهرمانی تیم ازبکستان شد در مصاحبه با رسانه‌ها مدعی شد از بالا نمی‌گذارند ...

این ادعای طارمی در حالی است که به بازی ملی پوشان انتقاد فنی وارد بود و در ضربات پنالتی نیز طارمی بدون هماهنگی نبا سرمربی تیم ملی می‌لاد محمدی را پشت توپ فرستاد و این موضوع با واکنش سرمربی تیم همراه شد.

طارمی نشان داد هر وقت فشار روی تیم ملی فوتبال باشد می‌تواند از حربه سیاسیون و دخالت‌های سیاسی و به اصطلاح از بالا با فوتبال مشکل دارند موضوه را لاپوشانی کند در حالی که انتقاد‌ها پیرامون بحث فنی بود.

سابقه طارمی در گذشته، اما خلاف این موضوع را نشان می‌دهد؛ طارمی همان بازیکنی است که در جام جهانی مدعی شد فقط در مورد فوتبال حرف می‌زنم و با سیاست کاری ندارم.

خضریان نماینده مجلس در این مورد گفته است: آقای بازیکن شفاف بگوید که آیا با یکی از نزدیکان و اعضای نهاد ریاست جمهوری در قبل جام جهانی قطر ارتباط نگرفت تا خواسته‌هایش را پیش ببرد؟ مثل اینکه بالا تا وقتی خوب است که برای انسان‌ها و درخواست‌های شخصی‌شان نفع داشته باشد. 

واکنش نماینده‌های مجلس به صحبت‌های طارمی و البته برخی رسانه‌ها در مورد این صحبت‌های طارمی بیشتر متوجه فدراسیون فوتبال است.

این اتفاق محک جدی برای فدراسیون فوتبال است و نماینده‌های مجلس منتظر برخورد فدراسیون فوتبال هستند و در صورت انفعال مهدی تاج و فدراسیون فوتبال؛ شاید این صحبت‌ها تبعات زیادی برای فوتبال ملی داشته باشد.

کاش طارمی زمانی که احمد نوراللهی از تیم ملی کنار گذاشته شد و مهدی ترابی در اعتراض به تبعیض در دعوت از بازیکنان آماده از حضور در تیم ملی انصراف داد همزبان گویای تیم ملی می‌شد و مشکلات فنی تیم ملی را هم می‌دید.

حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی و حمایت همه جانبه نمایند گان مجلس از سرمربی ایرانی تیم ملی برای همگان واضح است، اما اینکه به جای رسیدگی به کاستی‌ها فنی با فرار به جلو بالا دستی‌ها را متهم کنید واقعا جای تعجب دارد.

کامران پولادی نماینده مجلس شورای اسلامی و دبیر اول فراکسیون ورزش در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد اتفاقات اخیر و صحبت‌های مهدی طارمی گفت: مجلس کار نظارتی انجام می‌دهد و فدراسیون فوتبال در چارچوب قوانینش باید با بازیکنان برخورد کند و یا مشکلات را رسیدگی کند، اما فوتبال را نباید سیاسی کنند به عنوان مثال در ماجرای بازسازی ورزشگاه آزادی ما چند روز قبل از ورزشگاه آزادی بازدید کردیم و کار در حال انجام است و این نیست که کسی نخواهد یا دخالت سیاسی وجود داشته باشد امیدواریم زودتر مشکل ورزشگاه آزادی هم حل شود و دو تیم پر طرفدار و تیم ملی کشورمان از این زمین استفاده کنند.

مهدی طارمی با جمله‌ی «از بالا نمی‌خواهند فوتبال موفق شود و یا علاقه‌مندان از آن لذت ببرند» باعث شد رسانه‌های معاند از این صحبت‌ها برداشت‌هایی برای دخالت سیاسیون در فوتبال داشته باشند و به همین دلیل برخی نمایندگان خواستار برخورد فدراسیون فوتبال با این اتفاق شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۶ ۰۱ آذر ۱۴۰۴
آخه قلعه نویی با 6کلاس سواد ابتدایی مگر عرضه سرمربی گری را دارد ؟!!!!!!!!!!!!
آخرین اخبار