شهروندخبرنگار ما از تاخیر در تحویل در تاخیر خودروی شاهین ابراز نارضایتی کرد و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - خودروی شاهین یکی از خودرو‌های شرکت سایپا است. این روز‌ها تاخیر در تحویل خودرو به عنوان داستان پر غصه تبدیل شده و مشکلاتی را برای خریداران به وجود آورده است.
شهروندخبرنگا ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

متن پیام شهروندخبرنگار
با عرض سلام و خسته، نباشید ضمن تشکر از تلاش شما در جهت پیگیری مسایل دغدغه مردم خواهش می‌کنم مشکلات ما را در مورد تحویل خودروی شاهین سایپا پیگیری کنید یک سال است که به دلیل کمبود قطعه سانروف خودرو به به ما تحویل نمی‌دهند. خودروی ما را باید چند ماه پیش تحویل می‌دادند حتی پیام تبدیل به شاهین بدون سانروف هم ندادند. این در حالی است که اعلام کرده بودند تا سه ماه دیگه همه را تحویل می‌دهیم. خواهش می‌کنم تو رو قران پیگیری کنید. خواهش میکنم سایپا پیرمون کرد خواهش میکنم. کسایی که خرداد هم تبدیل به بدون سانروف کردند هم هنوز به همه تحویل ندادند. خواهش می‌کنم التماستون میکنم حق مردم پیگیری کنید. سپاس

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی ایزدی فریمان
۱۵:۴۳ ۰۴ دی ۱۴۰۴
با سلام به باشگاه خبرگزاری جوان. از شما خواهشمندم که به عنوان یک رسانه قوی و فعال، موضوع تحویل خودرو شاهین رو پیگری کنید. ما از خرداد 1402 در انتظاریم. با وجود تخلف‌های زیاد شرکت سایپا (اجبار ما به شرکت در طرح فروش فوق‌‌العاده- عدم ارائه قرارداد در زمان واریز وجه- عدم اطلاع از قبل برای تهیه وجه و قراردادن ما در شرایط تکمیل ظرفیت و ...) آذر ماه 1403 تکمیل وجه کامل کردیم. هنوز در تاریخ 1404/10/04 خبری از خودرو نیست و جواب مشخصی هم نمیدهند. بخدا برام مشکل بوجود اومده. خانوادم داره از هم میپاشه. چرا یکی تو این مملکت پیگیری این وضعیت نیست؟؟ اگر این موضوع برعکس بود و خودرو رو به ما تحویل میدادند، این همه زمان برای تسویه آن داده میشد؟؟!! پول ما یک ساله دست شرکت سایپاست. اون زمان طلا گرمی 6/100/000 تومان بوده. الان 14/400/000 تومان. بقران ما طلا فروختیم پول رو پرداخت کردیم. اگر همون رو نگه میداشتیم، الان هم شاهین صفر از بازار میخریدیم هم یه چیزی میذاشتیم جیبمون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۱ دی ۱۴۰۴
آذرماه پارسال ششصد میلیون کامل پول واریز کردم طلا فروختم گرمی چهار تومن ،مسئولین سایپا دارن توی بازار آزاد و سهمیه ایی خودروها شونو میفروشن ، سایت دیوار بنگاه های تهران هر نوع و بروزترین مدل های شاهین رو آگهی کردن اگه تولید کمه تو دست این دلال ها این ماشن های شاهین چه میکنه. واگذارتون به خدا اگه هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
خدا لعنتتون کنه با دین بازی کردید با نون بازی کردید با جان مردم بازی کردید خدا ازتون نمیگذره
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۵۳ ۳۰ آذر ۱۴۰۴
همکارم ثبت نامی مهر1402 بود شاهین cvt قرار بود زمستان 1403 تحویل بدن تا الان که زمستان 1404 هست تحویل ندادن تقریبا 27ماهه که ندادن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۹ ۲۶ آذر ۱۴۰۴
سلام و ارادت
لطفا اطلاع رسانی کنید ک مردم ثبت نام نکنن.و در این مرداب درست شده توسط شرکت سایپا و ایران‌خودرو گرفتار نشن.
من الان ۶ ماه تکمیل وجه خودرو شاهین کردم.حتی با اینکه تبدیل کردم تحویل ندادن.خواهش میکنم مردم فریب نخورند.
با تشکر از مردم غیور و فهیم ایران
Iran (Islamic Republic of)
بهروز
۱۳:۱۶ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
سلام من موندم چراهیچ کس جوابگونیست
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۱۵:۴۲ ۱۰ آذر ۱۴۰۴
سلام واقعا جای تاسف داره که یکسری مسئول بی وجدان و بی لیاقت نونشون رو میزنن تو خون دل مردم و واقعا جای تعجب داره که تمامی نهاد ها و سازمان های ناظر در برابر این فساد و کلاهبرداری تو روز روشن خفقان گرفته اند لعنت بر این نوع مدیریت