سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: تمامی واردکنندگان مکلف شده‌اند برنج وارداتی خود را بر اساس نرخ تالار دوم ارز قیمت‌گذاری و عرضه کنند که این موضوع نقش مؤثری در ساماندهی بازار برنج خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدیاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به تصمیمات اخیر کارگروه ستاد تنظیم بازار، اعلام کرد: با تصمیم این کارگروه، تمامی واردکنندگان مکلف شده‌اند برنج وارداتی خود را بر اساس نرخ تالار دوم ارز قیمت‌گذاری و عرضه کنند که این موضوع نقش مؤثری در ساماندهی بازار برنج خواهد داشت.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه بیش از یک میلیون تن برنج وارداتی در سال جاری وارد کشور شده است، افزود: اجرای این سیاست موجب افزایش سرعت توزیع برنج وارداتی در بازار می‌شود و به‌طور طبیعی نرخ برنج داخلی را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.

رایگانی تأکید کرد: با توجه به اینکه استانداران استان‌های مرزی نیز اختیار انجام واردات برنج را دارند، تأمین نیاز بازار به‌صورت مناسب و سریع انجام خواهد شد و عرضه و تقاضا به شکلی تنظیم می‌شود که قیمت برنج قطعاً کمتر از شرایط فعلی خواهد بود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص برنج‌هایی که با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد شده‌اند، تصریح کرد: در حال حاضر این نوع برنج در بازار مصرف وجود ندارد، اما در صورت وجود نیز صرفاً باید به شرکت بازرگانی دولتی ایران تحویل داده شود و امکان عرضه مستقیم در بازار آزاد را ندارد.

وی همچنین درباره مابه‌التفاوت نرخ ارز دولتی و نرخ تالار دوم توضیح داد: دولت این مابه‌التفاوت را به‌عنوان یارانه به دهک‌های مشمول پرداخت می‌کند تا از معیشت خانوار‌ها حمایت شود و آثار نوسانات قیمتی به حداقل برسد.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۳۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تا دیروز همش 28500 بود امروز دیگر وجو ندارد!!! لابد با با ارز200 تومنی آینده وجود خواهد داشت یعنی به دو برابر نرخ امروز!!! ما تا امروز ندیدیم دولت کالایی رو بخواد یک ریال کمتر از بازار عرضه کند!! همانند گوشت 280 تومنی که به 700 غالب میکنید!! تازه گوشت 1400 تومنی از گوشت 700 تومنی شما هم سالم‌تره هم ارزونتره در میاد چون 70 درصد گوشت با ضایعات گوشته در حقیقت صایعات گوشت رو به 700 تومن غالب میکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۲۳ آذر ۱۴۰۴
این چه عدالتیه که فقط 3 دهک اول حمایت بشوند
بابد همه حمایت بشوند
من که راضی نیستم به گاچین کردن شما، گردنتونه تا قیامت
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۰:۱۲ ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تا کی دروغ پراکنی تا کی وعدهای الکی و مردم را سر گرم کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
دروغ،دروغ،دروغ
وای خدا ای کاش توی آفریقا متولد میشدم ن این مملکت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
ملت را دارید له می کنید یه حرف می زنید خود را پنهان می کنید و ملت را در رنج قرار می دهید چرا این همه بی تدبیری چرا نه هسته ای و برقش رو داریم و نه برنج تنها هنر این است به چند دهک پول بازنشسته ها و کارمندان بدبخت رو می دهید به اسم یارانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
ما دمروز برنج هندی مژده رو با کالابرگ کذایی ۱۷۰۰ خریدیم ممنون از پزشکیان بابت شکستن کمر دهک های پایین
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۲۲:۴۵ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
قیمت برنج نجومی کردید حالا می‌گویید نوسان برنج رامتوقف کردیم ارزترجیحی راقطع کردید ازبرج ۴ برنج واردات نداشتید هردفعه میگفتید این هفته دریای ازبرنج وارد کشور شد ازشنبه درفروشگاه ها آخرش هم هیچ خبری نمیشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
زهی خیال باطل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
راست میگه متوقف شد، یعنی به یه جایی رسید که دست بنی بشر بهش نمی‌رسه.
یاد قدیما بخیر که میگفتند این عید پلو ،اون عید پلو.یعنی این عید که پلو خوردی رفت تا عید بعدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باور نکنید همش دروغه برنج صد تومانی یه شبه شد 300
Iran (Islamic Republic of)
یکی یه دونه
۲۲:۱۹ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
همش سیاه بازی سیاه کاری مردمه دروغه دروغه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
خوب تکلیف برنجهای ارز ترجیحی که با نرخ آزاد فروخته شد چه می شود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
یعنی برنج سه برابر بشه، و بعدش دولت سه ماه بعد بازی با اعصاب و روان جامعه یک کالابرگ اگر بدهند اون هم با صد تومن اضافه، اگر دلالان میدزدیدند با یک سوم قیمت بدست مردم میرسید ولی الان....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
همش دروغه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۲۲ آذر ۱۴۰۴
خخخخخخ
۱۲
آخرین اخبار