کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال ایران به تیم بسکتبال استقلال پیوست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت‌پور - حامد حدادی، پرافتخارترین بسکتبالیست تاریخ ایران با سابقه حضور در لیگ حرفه‌ای NBA، به‌طور رسمی به تیم بسکتبال استقلال تهران پیوست و در ادامه رقابت‌ها آبی‌پوشان را همراهی خواهد کرد.

حدادی که سابقه حضور در تیم‌های ممفیس گریزلیز و فینیکس سانز در لیگ NBA و سال‌ها عضویت و کاپیتانی تیم ملی بسکتبال ایران را در کارنامه دارد، یکی از برجسته‌ترین و پرافتخارترین چهره‌های تاریخ بسکتبال ایران و آسیا به‌شمار می‌رود و در طول دوران حرفه‌ای خود عناوین متعدد فردی و تیمی را کسب کرده است.

حدادی که پیش از این نیز بارها علاقه و تعلق خاطر خود را به باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال اعلام کرده بود، صبح امروز با حضور در محل باشگاه استقلال و پس از دیدار با علی تاجرنیا، قرارداد خود را با تیم بسکتبال استقلال به امضا رساند.

حامد حدادی استقلالی شد

حامد حدادی استقلالی شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
alihamze
۱۳:۴۸ ۲۳ آذر ۱۴۰۴
حامدحدادی از اولش استقلالی بود ضمن اینکه همه قهرمانانمون استقلالی ان
آخرین اخبار