نماینده مجلس می‌گوید مبلغی که برای عیدی کارگران اعلام شده است، هرچند نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته، اما کافی نیست و می‌توان این رقم را افزایش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - رحمدل بامری دبیر اول کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره عیدی کارگران گفت: همان‌گونه که در دین مبین اسلام و در فرمایشات بزرگان دینی ما، چه امامین انقلاب و چه سایر بزرگان و فرمایشات اخیر حضرت آقا باید بر دست کارگر بوسه زد چراکه تولید، خلاقیت، اشتغال و نوآوری را هم در فکر و هم در دستان کارگران می‌بینیم.

نماینده مردم ایرانشهر،سرباز، دلگان، فنوج ، بمپور، بخشهای بنت، لاشار، آشار و آهوران در مجلس اظهار کرد: کارگران قشر زحمت‌کشی هستند که اگر تولید آنان نباشد، قطعا زندگی ما به تعبیری معنا نخواهد داشت ازاین‌رو، ما به‌عنوان قانون‌گذار و دولت نیز به‌عنوان مجری، مکلف هستیم حداقل معیشت کارگران را چه از طریق وضع قوانین جدید و چه از بعد نظارت و اجرایی تأمین کنیم.

این نماینده مجلس می‌گوید هر ساله دولت مبلغی را برای عیدی کارگران و کارمندان تصویب می‌کند که هر دو قشر، عزیز و قابل احترام‌اند، اما قشر کارگری که مستقیماً با کار، تلاش و جهاد، زندگی خود را می‌گذرانند مطمئنا باید هم عیدی آنها و هم قانون کار را به شکل دقیق برای آنها اجرا کنیم.

دبیر اول کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس بیان کرد: مبلغی که برای عیدی کارگران اعلام شده است، هرچند نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته، اما کافی نیست و می‌توان این رقم را به نفع کارگران عزیز افزایش داد. از طرف دیگر، کارگران نیز با افزایش تولید خود می‌توانند امید را در جامعه افزایش دهند.

بامری در پاسخ به این سوال که آیا مجلس در رقم عیدی کارگران بازنگری انجام می‌دهد؟، گفت: قطعا مجلس حمایت از قشر عزیز و عظیم کارگر را جزو وظیفه ذاتی خود می‌داند و اگر نیاز به قانون و بعد نظارتی باشد، مجلس این موضوع را جزو وظایف ذاتی خود می‌داند و آن را در برنامه‌های آینده خود قرار می‌دهد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۵ دی ۱۴۰۴
یا مافیای دلارو ازبین ببرید قیمتو خود دولت تایین کنه نه سایت دیگه ای یا ،یا اینکه حقوق کارگرو بر حسب دلار روزمشخص کنید چون شرکت‌ها هم طبق اون محصولشان و بالا میبرن،چرا کارفرماها دلال‌ها همیشه سود کنن ولی کارگر وکارمند همیشه زیر چرخه تورمیکه دلال‌ها وکارفرماهای سودجو ومافیا ایجاد میکنن له بشن ونابود،تا مافیا دلال‌ها سودجو وسایت قیمت‌گذاری بیرونی دلار که دست مافیاس ازبین نرن چرخه آروم بودن بازار وکسی نمیبینه
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۰۲ دی ۱۴۰۴
خدا شاهد ۳۵ سال خدمت در اتش نشانی کردم و در حال بازنشسته و در اجاره نشینی بسر میبرم.همه میدونن بااین اجاره ها و مخارج بااین حقوق و تورم ها دیگر نمیدانم چکار کنم ۶۸ سال سن بازم در بیرون کارگری میکنم.لعنت به این زندگی که داریم
Iran (Islamic Republic of)
سفره‌های بازنشستگان تامین اجتماعی کوچک شده / قوان
۱۲:۰۰ ۰۲ دی ۱۴۰۴
سفره‌های بازنشستگان تامین اجتماعی کوچک شده / قوانین را اجرا کنید
Iran (Islamic Republic of)
و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است.
۱۱:۵۳ ۰۲ دی ۱۴۰۴
وام بازنشستگان با اقساط ماهانه 4 میلیون | وام ۱۵ تا ۱۰۰ میلیون تومانی تأمین اجتماعی / و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۰۲ دی ۱۴۰۴
امروز سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ هست سوال اینجاست که چرا هنوز کمک هزینه خواربار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از شهریور تا آذر ۱۴۰۴ واریز نشده است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۸ ۰۲ دی ۱۴۰۴
آخه بگو حقوق مون کافی که عیدی باشه . ۱۰ هر ماه حقوق میگیریم ۱۱ هیچی نداریم فقط سپردیمتون به خدا ، خدا جوابتون رو بده
Iran (Islamic Republic of)
بندری
۰۲:۰۶ ۰۲ دی ۱۴۰۴
بازنشستگان کارگری چی سی سال کار کردند زحمت کشیدند حقشون خوردند زن بچه ها شون چه گناهی دارن .. تازمانی که سرکار بودند کار کردند بیمه پرداخت کردند و مالیات دادند وهیچ امتیازی نداشتند حالا عیدی شون مثل کارمندان هستش خیلی کم چندرقاز عیدی بدهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
والا حقوق و عیدی پتروشیمی ها زیر پنجاه تومن نیست
Iran (Islamic Republic of)
یاسمین حسینی
۲۰:۳۸ ۰۱ دی ۱۴۰۴
حقوق کارمندان چطور ؟؟؟؟؟؟؟!!! سه میلیون برای کارمندان کافی است؟؟؟؟؟؟
Canada
ناشناس
۲۰:۰۸ ۰۱ دی ۱۴۰۴
معلوم که کافی نیست
Iran (Islamic Republic of)
بی انگیزه
۱۹:۰۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
مبلغ هیدی کارمندان چی؟! کارمند زندگی نداره؟! زن و بچه نداره؟!
Iran (Islamic Republic of)
شرکت مخابرات به دولت برگردد
۱۸:۰۸ ۰۱ دی ۱۴۰۴
شرکت مخابرات به دولت برگردد
شرکت مخابرات بدون توجه به اوضاع سخت اقتصادی حق انشعاب و نگهداری تلفن ثابت را ۷۰ تا ۸۰درصد افزایش داده است؛ به طوری که برای خط تلفن منزل من به مدت ۲۰ روز کاری ۳۶هزار و ۵۰۰ تومان قبض صادر شده است درحالی که من حتی ۵هزار دقیقه مکالمه رایگان درون شهری را هم استفاده نمی کنم .به نظرم مقصر دولت‌های قبلی هستند که شرکت مخابرات را به بخش خصوصی واگذار کردند . مخابرات یک سازمان مهم و استراتژیک است و باید مالکیت آن به دولت برگردد تا میلیارد تومان درآمدهای آن هم به نفع خزانه باشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۹ ۰۲ دی ۱۴۰۴
برای من همین قیض من‌درآوردی فرستادند
Italy
ناشناس
۱۷:۱۹ ۰۱ دی ۱۴۰۴
وظیفه شما تامین حداقل ها نیست وظیفه شما تامین حداکثر هاست ..یکی اینا رو بفهمونه به اینا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۰۱ دی ۱۴۰۴
بخشیدن از جیب مردم آسان است
دولت خودش چقدر عیدی میده
عیدی نمی خواهیم اجناس را ارزان کنید دلار را ارزان کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۱ دی ۱۴۰۴
پیش‌بینی افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۵
با نزدیک شدن به پایان سال ۱۴۰۴، موضوع تعیین حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده دوباره به محور اصلی بحث‌های اقتصادی تبدیل شده است؛ بر اساس نرخ تورم نزدیک به ۵۰ درصد، انتظار می‌رود حقوق پایه کارگران در سال ۱۴۰۵ رشد مشابهی داشته باشد.
آخرین اخبار