باشگاه خبرنگاران جوان؛ اکبر باقری - با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حسب گزارش مقامات رسمی مسابقه بین تیمهای تراکتور و پرسپولیس از سری رقابتهای جام حذفی، تخلفاتی از سوی اکبر فرهمند، علی حسامی، ساد لیقوانی، بابک خوش زبان، حبیب ارزومند، جبرئیل غنی، اسد نوتاج، سینا فروغی منتسب به تیم تراکتور منعکس شده است.
از آنجائیکه تخلفات حادث شده عبارت از توهین و استفاده از الفاظ موهن نسبت به مدیر، مربی و بازیکنان پرسپولیس، در خور صدور قرار دستور موقت است، به استناد ماده ۱۰۰ مقررات انضباطی و تا صدور رای مقتضی، نامبردگان از ورود به محل برگزاری مسابقات تیم تراکتور تا اطلاع ثانوی محروم هستند و باید دفاعیات خود را ظرف مدت ۴۸ ساعت به کمیته انضباطی ارسال کنند.
در دیدار جام حذفی تیمهای پرسپولیس و تراکتور در جریان بازی تماشاگران الفاظ نامناسبی را نسبت به مربی، سرپرست و بازیکنان پرسپولیس به کار بردند که این پرونده در کمیته انضباطی بررسی میشود و رای نهایی اعلام خواهد شد.
پول این وطن فروش های خائن رو کی داده ؟
اونو بگیرد چوب تو حلق کنید از یجایی