ستاد‌های برف‌روبی و نواحی ده‌گانه شهرداری منطقه یک با تشدید برودت هوا، وزش باد و بارش برف، با استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی برف‌روبی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات برف‌روبی به‌صورت همزمان به خصوص در نواحی برف گیر با شروع بارش آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک، با اشاره به آمادگی کامل این منطقه در برابر شرایط جوی گفت: منطقه یک با اعلام وضعیت بارشی، سه شبانه روز در حالت آماده باش بوده و از ۳۰۰ دستگاه خودرو در اختیار منطقه که شامل جرثقیل، لودر، نیسان، کامیون، بابکت و... می‌شود با توجه به برودت هوا و اعلام آماده باش در حدود ۴۰ خودروی تخصصی با چراغ روشن گردان، در نقاط برف گیر مستقر و همزمان با بارش برف سایر خودرو‌ها نیز وارد عملیات برف روبی شدند.

خیراتیان صفایی تأکید کرد: ستاد برف‌روبی منطقه یک به‌صورت شبانه‌روزی شرایط جوی را رصد کرده و تا پایان ناپایداری‌های جوی در حالت آماده‌باش کامل خواهد بود تا خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان بدون وقفه ادامه یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار