فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان از کشف اشیای عتیقه و دستگیری متهم خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ ناصر حبیبیان گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر نگهداری غیرقانونی اشیای تاریخی توسط فردی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران یگان حفاظت و پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با دستگاه قضایی و دریافت مجوز‌های لازم با حضور در محل مورد نظر نسبت به بازرسی از منزل متهم اقدام کردند که در نتیجه آن، دو عدد کوزه و یک عدد کاسه بزرگ سفالی با مشخصات تاریخی کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شد، گفت: اشیای عتیقه برای تعیین قدمت و شناسایی سایر جزئیات به اداره میراث فرهنگی تحویل داده شد.

حبیبیان افزود: برابر اعلام کارشناسان اداره میراث فرهنگی ارزش ریالی اموال مکشوفه بیش از پنج میلیارد ریال اعلام شد.

وی با اشاره به همکاری موثر نیروی انتظامی و یگان حفاظت گفت: این موفقیت حاصل تعامل نزدیک دستگاه‌های مرتبط در حوزه پاسداری از میراث فرهنگی است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت:خوشبختانه با افزایش سطح آگاهی عمومی و مشارکت مردم، شاهد رشد چشمگیر گزارش‌های مردمی در زمینه شناسایی و جلوگیری از خرید و فروش غیرقانونی اشیای تاریخی هستیم.

وی اظهار داشت: پاسداری از آثار تاریخی و فرهنگی، حفظ بخشی از هویت و تمدن این سرزمین است.

به گفته فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، هر گونه نگهداری یا خرید و فروش اشیای تاریخی بدون مجوز رسمی نه‌تنها جرم محسوب می‌شود بلکه به میراث گران‌بهای کشور آسیب می‌زند.

وی خاطر نشان کرد: از شهروندان انتظار داریم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را از طریق شماره‌های اعلام شده یگان حفاظت اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha