درحالی که ارتش دولت موقت سوریه اعلام کرد، بر منطقه «شیخ مقصود» در حلب سیطره یافته است، نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) می‌گوید که درگیری‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد و کنترل آن توسط ارتش کذب است.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش المیادین، منابع محلی گزارش دادند که درگیری‌ها میان نیرو‌های وزارت دفاع دولت موقت سوریه و نیرو‌های آسایش وابسته به قسد در منطقه شیخ مقصود در حلب همچنان ادامه دارد.

نیرو‌های قسد اعلام کردند که سیطره ارتش سوریه بر منطقه شیخ مقصود صحت ندارد.

قسد ادامه داد: ارتش سوریه عامدانه بیمارستان خالد در منطقه شیخ مقصود را هدف قرار داده درحالی که نیرو‌هایی از ما در آن حضور دارند.

نیرو‌های دموکراتیک سوریه از سازمان‌های بین المللی خواستند که فورا وارد عمل شده و مجروحان این بیمارستان را خارج کنند.

این درحالی که فرمانده نیرو‌های امنیتی دولت موقت سوریه پیشتر اعلام کرد که نیرو‌های ارتش منطقه شیخ مقصود را پاکسازی کرده و کنترل این منطقه را در دست گرفته‌اند.

وی گفت: برخی طرف‌ها از مسائل فرقه‌ای سوءاستفاده می‌کنند تا منافع خود را محقق کنند، اما دولت سوریه اجازه نخواهد داد که این اتفاق رخ دهد.

فرمانده نیرو‌های امنیتی سوریه اضافه کرد: با بیشترین سرعت در تلاش هستیم تا ثبات را به منطقه شیخ مقصود بازگردانیم و حجم زیادی بمب در این منطقه کشف کردیم.

وی ادامه داد: اطلاعاتی داریم مبنی بر اینکه افرادی از نیرو‌های قسد در یک تونل در بیمارستان یاسین در شیخ مقصود پنهان شده‌اند. آوارگان کامل به منازل خود در منطقه اشرفیه بازخواهند گشت و کسانی که از منطقه شیخ مقصود آواره شده‌اند نیز طی ۲ روز به مناطق خود باز می‌گردند.

ساعاتی پیش یک منبع نظامی سوریه تاکید کرد که ارتش دولت موقت بیش از ۹۰درصد منطقه الشیخ مقصود در شهر حلب واقع در شمال غرب سوریه را پاکسازی کرده است.

این منبع افزود: ارتش سوریه ده‌ها بمب را در خیابان‌های الشیخ مقصود خنثی کرده و درحال فراهم کردن زمینه ورود نیرو‌های امنیتی به این منطقه پس از پایان عملیات پاکسازی است.

به گفته این منبع، ارتش سوریه تعدادی از نیرو‌های مسلح نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) در منطقه الشیخ مقصود را بازداشت و حجم زیادی اسلحه سنگین و سبک و بمب‌های انفجاری را مصادره کرده است.

در این راستا، اداره عملیات ارتش سوریه تاکید کرد: عناصر مسلح در منطقه الشیخ مقصود گزینه‌ای جز تحویل سلاح خود در برابر تضمین حفظ سلامتی خود ندارند. ارتش اکنون ماموریت خود برای پیاده کردن حاکمیت ملی در این منطقه را آغاز کرده است.

اداره عملیات ارتش سوریه افزود: ارتش برای تضمین امنیت و ثبات در منطقه الشیخ مقصود و محافظت از مردم، هرگونه منبع و عمل تیراندازی را هدف قرار خواهد داد.

پیش‌تر ارتش دولت موقت سوریه در بیانیه‌ای محله الشیخ مقصود شهر حلب را منطقه بسته نظامی اعلام کرد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار