فرماندار قم از آغاز ثبت‌نام انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۳ نفر در استان ثبت‌نام کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان - امیرعباس بقایی در گفتگو با خبرنگاران  در تشریح انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در قم، اظهار کرد: تاکنون ۱۳ نفر در این استان برای حضور در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند. این امکان برای داوطلبان واجد شرایط در استان‌های آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، تهران و خوزستان نیز فراهم شده است.

وی افزود: داوطلبان واجد شرایط می‌توانند برای ثبت‌نام به دفاتر فرمانداری قم و وزارت کشور در استان‌های مذکور مراجعه کنند. شرایط احراز صلاحیت داوطلبان مجلس خبرگان رهبری در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی وزارت کشور و شورای نگهبان به آدرس‌های نشانی وب‌سایت وزارت کشور و نشانی وب‌سایت شورای نگهبان درج شده است.

فرماندار قم خاطرنشان کرد: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری به صورت همزمان با انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا در روز یازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha