باشگاه‌های لیگ برتری، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال انزجار خود را از اقدام عوامل بیگانه و صهیونیست‌ها در اتفاقات اخیر اعلام کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان لیگ فدراسیون فوتبال با صدور بیانیه‌ای نوشت:

در راستای اتحاد و انسجام ملی و آرمان‌های ایران اسلامی و وطن عزیز؛ باشگاه‌های لیگ برتری، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال با انتشار اطلاعیه‌ای، انزجار خود را از اقدامات مخرب عوامل بیگانه و صهیونیست در به‌آتش‌کشیدن اموال عمومی و ایجاد خسارت‌های مادی و معنوی و به‌شهادت‌رساندن جمعی از مردم عادی، نیروهای انتظامی و حافظ امنیت ابراز و اعلام داشته و اعلام کردند جامعه فوتبال در راهپیمایی شکوهمند و محکوم‌کننده اقدامات نابهنجار در روز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه در حمایت قاطع از ایران، وطن عزیزمان و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضور به هم خواهند رساند.

در پایان بیانیه آمده است: در این ارتباط از همه مسئولین کشور عزیزمان ایران انتظار می‌رود به خواسته به حق معترضین به امور جاری اقتصادی حاصله در اسرع وقت رسیدگی نمایند تا منتج به امید و نشاط برای مردم عزیزمان گردد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۳ ۲۲ دی ۱۴۰۴
من تا بحال در هیچ تظاهراتی نرفتم ولی سعی میکنم فردا ساعت ۲ برم واقعا ترس افتاده ب جونمون این چنین وحشی گری ندیده بودیم آخه حروم لغمه ها کجای دنیا نوشته برای اعتراض باید سر مامور را ببرید یا اتیش بزنید یا اماکن عمومی رو داغون کنید بعد شما صحبت از آزادی و دموکراسی میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۲۱ دی ۱۴۰۴
درود بر شما
آخرین اخبار