جدال تیم‌های اینتر و ناپولی با تساوی خاتمه یافت تا رقابت در صدر جدول سری‌آ همچنان با اوج هیجان دنبال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - دومین شب از هفته بیستم سری‌آ ایتالیا با دیدار دو تیم اینتر و ناپولی در شرایطی از ساعت ۲۳:۱۵ یکشنبه‌شب آغاز شد که شاگردان کریستین کیوو در صورت برتری در این بازی به روند صدرنشینی خود ادامه داده و جایگاه خود را در رده اول تثبیت می‌کردند.

در شروع بازی و در همان دقایق ابتدایی، فدریکو دیمارکو اینتر را به گل رساند اما در ادامه اسکات مک‌تامینی در دقیقه ۲۶ کار را به تساوی کشاند تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک خاتمه یابد.

در نیمه دوم و در دقیقه ۷۳ هاکان چالهان اوغلو پس از بازبینی تصاویر بازی و از روی نقطه پنالتی یکبار دیگر اینتر را پیش انداخت، این پنالتی با اعتراض شدید آنتونیو کونته همراه شد تا در نهایت داور بازی سرمربی ناپولی را از بازی اخراج کند.

اسکات مک‌تامینی در ادامه این بازی، ناجی ناپولی شد و موفق شد در دقیقه ۸۱ کار را به تساوی بکشاند تا جدال دو تیم با تساوی ۲ بر ۲ همراه شود.

با این نتیجه اینتر ۴۳ امتیازی شد و با ۳ اختلاف امتیاز نسبت به آث‌میلان و با ایستادن در صدر جدول این هفته را به پایان برد و ناپولی نیز با ۳۹ امتیاز و در تعقیب تیم‌های صدرنشین باقی ماند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار