فرمانده کل فراجا گفت: با جدا شدن صف مردم از اغتشاشگران و آشوبگران لیدر‌های این آشوب تنها ماندند و یکی پس از دیگری شناسایی و دستگیر شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل فراجا در برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به نمایش انسجام ملی ایران در راهپیمایی محکومیت اغتشاشگران اظهار داشت: آشوب اخیر ایران در سه لایه انجام شد که لایه اول آن برنامه نویسان آشوب هستند که این آشوب نویس‌ها با طراحی آشوب، موضوع را دست گرفتند، زمان گذاشتند، طراحی و سازماندهی کردند تا هدفشان را جلو ببرند.

وی ادامه داد: لایه دوم فعالان و کنش‌گران فضای مجازی هستند که برای کنش در فضای آشوب تنش ایجاد می‌کنند و محرکین اصلی هستند که با تولید محتوا ذهن‌ها را به سمت آشوب می‌کشند.

به گفته رادان لایه سوم آنهایی هستند که هدایت‌گری می‌کنند و عملیات انجام می‌دهند، خیابان را با نمایش اتفاقات از نوع بد به تسخیر خودشان نشان بدهند که نمایشی اجرا کنند که خیابان‌ها به تسخیر آنها است.

وی اضافه کرد: ناگفته نماند که عملیاتی که این بار انجام شد به دنبال عدم توفیقی بود که دشمن در جنگ ۱۲ روزه دنبالش بود ولی به ثمر نرسید. ولی وقتی با مردم ایران همیشه در صحنه مواجه شدند به التماس افتادند که آتش بس انجام شود.

رادان تاکید کرد: در همه جای دنیا اعتراض هست پلیس موظف است امنیت اعتراض‌ها را به عهده بگیرد. اما آیا واقعاً این اعتراض باید در یک چارچوب قانونی باشد یا خیر؟ به اعتقاد من اعتراض تمامی بازاریان به حق بود. ولی مگر همه این بازاریان اتاق اصنافی ندارند، نمی‌شد اول با اتحادیه و اتاق اصناف این اعتراض هماهنگ و مسائل امنیتی از سمت پلیس برگزار شود؟ بهتر بود ساعتی، مکانی مشخص شود که برای اعتراض مراجعه کنند و ما امنیت آنها را تأمین می‌کردیم.

سردار رادان اشاره کرد: ما در دو سه روز اول نهایت خویشتن داری مان را در خصوص مقابله با این اغتشاشات انجام دادیم. موضوع برخورد با اغتشاشگران با موضوع استفاده از سلاح کاملاً متفاوت بود و ما نمی‌خواستم تا لحظه آخر از سلاح استفاده کنیم. اسم رمز اغتشاشگران این بود که کشته بگیرند تا نظام را آدم کش جلوه بدهند.

وی اظهار کرد: ما می‌خواستیم تلاش کنیم صف آشوبگران با کسانی که ناخواسته وارد زمین آشوبگران شدند را جدا کنیم؛ که در نهایت با یک تمرین استراتژیک آستانه تحمل خودمان را بالا بردیم و در نهایت وارد عمل شدیم.

رادان تاکید کرد: ما با ضرب گلوله اغتشاشگران چند نفر زخمی و شهید دادیم ولی به واسطه در بین مردم بودن دشمن، ما زخمی و شهید دادن را تا به جان خود خریدیم تا هموطنان بیشتر از این از بین نروند.

فرمانده کل فراجا اعلام کرد: در داخل جمعیت به مردم شلیک می‌کردند و بسیار جا‌هایی بود که به کلانتری و پایگاه بسیج حمله می‌کردند که برای این که این حس را ایجاد کنند که کشته شدند.

رادان بیان کرد: حمایت از جان مردم برای ما مهم بود و شروع به برخورد سخت و جدی کردیم و بواسطه اطلاعیه‌هایی از مردم خواستیم صف معترضین با تروریست‌ها جدا شوند که روز‌های بعد تشخیص آنها آسان‌تر شده بود، چون دیگر حمایت مردم را برای خودشان نداشتند.

رادان افزود: من به مردم اطمینان می‌دهم پلیس و دستگاه امنیتی هشیار است و اسنادی هست که مشخصات این لیدر‌ها و تروریست‌ها مکتوب در آن وجود دارد و در حال دستگیری هستند.

وی با اشاره به وحشیانه بودن رفتار اغتشاشگران گفت: چند تن از نیرو‌های پلیس در اصفهان به وحشیانه‌ترین شکل ممکن جان باختند و شهید شدند از فاصله نیم متری وسی سانتی متری به مردم شلیک کردند و به بدترین شکل ممکن شهید شدند. در کرج، خراسان رضوی، فارس و ایلام تروریست‌ها دستگیر شدند و اعتراف کردند و زمینه ارتباط آنها با موساد محرز شد و تحویل مراجع قضائی شدند.

رادان در ادامه اضافه کرد: امروز مردم با جمعیت میلیونی در راهپیمایی ثابت کردند که پای نظام ایستاده‌اند و ما بعضی ازین افراد را دستگیر کردیم که به سرویس وصل بودند و از آنها دلار بسیاری یافت شد که آموزش دیده هم بودند که اگر در خطر بودید جوری رفتار کنید که انگار توسط پلیس زخمی شدید و آسیب دیدید.

وی تاکید کرد: هوشمندی دستگاه‌های امنیتی وهشیاری مردم باعث این شکست. ابن اتفاق میمون و مبارک شد. ما در طول این اغتشاشات سابقه چنین حملاتی را به مساجد و منازل مردم و دستگاه‌های عمومی و دولتی نداشتیم ولی در نهایت رسوا شدند.

رادان تصریح کرد: کلید واژه خشونت به اعتقاد آمریکا و رئیس جمهور نفهم آنها شروع شد و پایه گذاری شد؛ و این شخص با رئیس جمهور اسرائیل گفتگویی داشت که اگر کسی کشته شد ما وارد می‌شویم؛ و این رمز عملیات آنها بود و به پلیس و دستگاه‌های امنیتی حمله کردند، در روز‌های آخر هرآنچه در دست داشتند نمایش دادند. ما در روز‌های آخر که آنها در صحنه تنها مانده بودند و مردم همراهشان نکردند، شناسایی و دستگیرشان کردیم و با تماس‌های مردم با فوریت‌های پلیس یکی پس از دیگری شناسایی و دستگیر شدند؛ که تمامی تماس‌ها با سند موجود است که مطالبه شدید مردم ازین دستگیری‌ها بود. ما مدیون مردم قهرمان هستیم.

رادان با اشاره به قوانین اعتراض در دنیا گفت: در همه جای دنیا در اعتراض‌ها کسی جرأت حمله به پلیس را ندارد. قوانین بازدارنده خیلی اهمیت دارد. ترک فعل‌هایی که قوانین بازدارنده ندارند موضوع مهمی است که به همین خاطر در برخی از حوزه‌ها شاهد ترک فعل‌هایی هستیم. به نظر می‌رسد بخشی از قوانین ما نیازمند اصلاح یا عوض شدن است.

رادان در پایان افزود: کشف ترک فعل‌ها و کشف نارسایی‌ها در حیطه پیگیری‌های ما است. این را من به مردم قول می‌دم از حق هیچ یک از مردم نخواهم گذشت. همکاران ما این بار هم ثابت کردند مجاهد فی سبیل الله هستند، پای جان مردم هستند، سند خون بچه‌های ما است.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۳ دی ۱۴۰۴
زنده وسرافرازشیرمردان انتظامی وسپاه وارتش.خداحفظتون کنه که باکمترین حقوقها جانتان رابرای حفظ کشورومردم درطبق اخلاص گذاشته اید.بسیج نیروی مخلَص خداست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ دی ۱۴۰۴
مردم ایران یکی از بهترین ملت های جهان هستند زیبا و فهیم. ارج نهادن به ایرانی یک تکلیف است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۳ دی ۱۴۰۴
همچنان نت رو قطع نگه دارید اصلا هم وصل نکنید اول فرهنگش رو داشته باشند بعد استفاده کنند ،چیششدددد همونا که میگفتن اینجا کره شمالیه الان فرقش رو فهمیدن یا یکماه تمدیدش کنیم نه اسمس نه ایمیل نه نت ،فقط میتونید تلویزیون جمهوری اسلامی ایران رو ببینید ،میخواید فعلا برای درس عبرت شبکه قرآن فقط وصل باشه بچه ها هم مدرسه نرن،پول اجاره هاتون هم به ما چه :) پس قدر امنیت و آرامش کشور رو بدونید و هر خری از راه رسید گفت بریم انقلاب کنیم ندوید دنبالش چون دلش برای شما نسوخته دنبال گوشت دم توپ میگرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۶ ۲۳ دی ۱۴۰۴
احسنت بر شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۳ دی ۱۴۰۴
اینترنت بین الملل رو وصل نکنید. ولی خوهشاااا اینترنت ملی رو وصل کنید . نت ملی رو دیگه چرا قطع کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۲۳ دی ۱۴۰۴
واقعا خداقوت و خسته نباشید.
دمتون گرم.
روح شهدای امنیت شاد. همیشه در قلب ما زنده و عزیز خواهند ماند.🌹🖤
Iran (Islamic Republic of)
داوود
۱۱:۱۱ ۲۳ دی ۱۴۰۴
چرا بعضی ها اینقدر بی خیالن؟؟؟ نت برای امنیت من و شما قطع شده،درک این برای بعضی ها واقعا سخته؟؟؟؟
اینترنت ملی را به کجا رساندید؟؟ چرا مثل کشورهای دیگه ما اینترنتمون ملی نیست؟؟؟؟ تا نت ملی جایگزین نت بین المللی نشه دوباره آشوب و کشتار در انتظارمونه،
جان و مال مردم از دست رفته ، یه نت قطع شده دوستان می خوان خودشونو خفه کنن، امنیت کل جامعه مهم تر از فروش آنلاین و مقالات و بازی من و شماست، درکش بخدا سخت نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۳ دی ۱۴۰۴
فکر کنم درک اینکه خیلیا نون در میارن از اینترنت برای شما خیلی سخت باشه!!!! و اینکه اینترنت نیاز شخصی هر فرده اینم درکش برات خیلی سخته!!!! و اینکه شلوغی و اعتراض ربطی به اینترنت نداره و دولت باید فکر راضی نگه داشتن مردم باشه اینم درکش متاسفانه برای شما سخته!!!!
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۰:۳۴ ۲۳ دی ۱۴۰۴
ممنون از تلاش و خدمت شما
لطف کنید نت بین الملل را وصل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۲۳ دی ۱۴۰۴
آقا جان عزیزتون
گوگل اسکولار و چت جی پی تی رو وصل کنید من دانشجو ام
دارم مقاله می‌نویسم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۳ دی ۱۴۰۴
خب
نت رو وصل کنید.
اینترنت مثل آب و برق هست. حق ندارید قطع کنید
Iran (Islamic Republic of)
شاکی
۱۰:۲۴ ۲۳ دی ۱۴۰۴
سلام لطفاً اینترنت بین الملل را وصل کنید تنها درآمدم چندرغازی از بازار آنلاینه که چند روزی هیچ درآمدی ندارم لطفاً اینترنت بین الملل را وصل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۲۳ دی ۱۴۰۴
خب باشه
حالا نت و وصل كنيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۳ دی ۱۴۰۴
باید خونه هایی که از سایتها اجاره داده می‌شود رو کنترل کنید چون تمام بی بندوباری جامع وافراد آشوب طلب از این خانه ها نشست می گیرد.
بسیاری از این خونه ها بدون مدرک شناسایی یا یکی قراداد می نویسد و۵ نفر با خود به خونه اجاره یک شبه می برد وهر غلطی می خواهند می کنند.
لطفا این سایت‌ها را جمع کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۲۳ دی ۱۴۰۴
اینترنت را وصل کنید مردم را خسته نکنید😭💔
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۳ دی ۱۴۰۴
اینترنت وصل کنید از کار و زندگی افتادیم
۱۲
آخرین اخبار