پرسپولیس در روزی که کمیته انضباطی ۳ امتیاز به حساب استقلال واریز کرد، ۱۵ میلیارد تومان سودکرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- انتقال مجتبی فخریان از شمس آذر به پرسپولیس با جنجال‌های زیادی همراه بود یکی از این موارد مبلغی بود که پرسپولیس برای رضایتنامه این بازیکن به قزوینی‌ها داده بود که بعد‌ها شمخص شد این بازیکن اصلا با شمس آذر قرارداد نداشته است.
پیگیری‌های باشگاه پرسپولیس و شکایت آنها به فدراسیون فوتبال در حالی امروز به حکم رسید که کمیته وضعیت این بازیکن را در زمان عقد قرارداد با پرسپولیس آزاد می‌دانسته و طبق رای شمس آذر باید ۱۵ میلیارد تومان مبلغ رضایتنامه را به باشگاه پرسپولیس برگرداند.
این رای در روزی صادر شد که باشگاه‌های تراکتور و استقلال اگر چه سود مالی از فدراسیون نداشتند، اما هر کدام ۲ امتیاز از ملوان گرفتند و رای انضباطی بازی این ۲ تیم مقابل انزلی چی‌ها را ۳ بر صفر اعلام کرد.
این دو تیم در بازی رودر رو با ملوان فقط موفق به کسب ۱ امتیاز شده بودند، اما به دلیل استفاده ملوان از بازیکن غیر قانونی هر دو بازی ۳ بر صفر شد و ۲ امتیاز به هر دو تیم اضافه شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۳ دی ۱۴۰۴
این چه توجیهیه! اگر ملوان از بازیکن غیر مجاز استفاده کرده باید تمام بازی هایی که اون بازی کن حضور داشنه 3 هیچ بشه نه فقط به نفع تیم های خاص!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۳ دی ۱۴۰۴
حمایتی دیگر از تراکتور و استقلال😄😄