سرمربی تیم ملی امید با وجود حمایت‌های فدراسیون فوتبال نتوانست انتظارات را بر آورده کند.

باشگاه خبرنگاران جوانامید روانخواه سرمربی تیم ملی امید ایران در جام ملت‌های آسیا با شکست مقابل لبنان در مرحله گروهی حذف شد تا باز هم تیم امید همان همیشگی، یعنی ناکامی را تجربه کند.
روانخواه در انتخاب بازیکنان برای مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا انتخاب درستی نداشت و شاید غیبت چند بازیکن در ترکیب تیم ملی امید ضربه جبران ناپذیری به این تیم زد.
از استقلال ۲ بازیکن مانند قلی زاده و سحر خیزان می‌توانستند در این بازی‌ها کار را برای ما در بیاورند در حالی که امید آنها را در فهرست نهایی قرار نداد.
اسماعیل قلی زاده شاید به نوعی پدیده جوان لیگ در فصل جاری برای استقلال باشد که در بازی‌های داخلی و خارجی استقلال عملکرد قابل توجهی داشت و سعید سحرخیزان هم مهاجم اول استقلال در این فصل محسوب می‌شود.
از طرفی دلیل دعوت نشدن یعقوب براجعه مدافع راست پرسپولیس را نمی‌دانیم اگر به دلیل مصدومیت بود که توجیه دارد، اما این بازیکن در آخرین بازی برای پرسپولیس به میدان رفت و به نظر می‌رسد مشکلی برای حضور در تیم امید نداشت.
ناکامی در گلزنی آنهم در مسابقاتی که در 2 بازی اول می توانستیم دروازه تیم های کره جنوبی و ازبکستان را باز کنیم و شکست در مقابل تیم لبنان که در 2 بازی ابتدایی خود شکست خورده بود در نوع خود عجیب بود و این به  ضعف تاکتیکی تیم، مهره های تهاجمی و  بی تجربگی امید روانخواه باز می گردد.

اصرار فدراسیون فوتبال برای به کار گیری مربیان جوان در تیم امید در سال های اخیر ضرر های جبران ناپذیری به فوتبال زیر 23 سال ما زده است و این تیم به نوعی میدانی برای مربیان جوانی است که قصد دارند تجربه اندوزی کنند تا در لیگ برتر هم صاحب تیم شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار