طالبان، ادعای بنگاه خبرپراکنی بی‌بی‌سی مبنی بر وجود اختلافات داخلی در حکومت سرپرست افغانستان را «بی اساس» خواند.

باشگاه خبرنگاران جوان - ذبیح الله مجاهد سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هیچ اختلافی در میان مقام‌های امارت اسلامی وجود ندارد. تمام مسائل مطابق با شریعت اسلامی است و هیچ جایی برای نفاق وجود ندارد.

این مقام حکومت طالبان اعلام کرد که بیانیه‌های رهبری این کشور بر اهمیت اتحاد و انسجام تاکید دارد وگرنه مسائل کوچک که در آن نظرات مختلف است، هیچ وقت نباید به عنوان اختلاف تفسیر شود.

ذبیح الله مجاهد تاکید کرد که اتحاد قوی، فرمان برداری و انسجام در داخل امارت اسلامی وجود دارد و هیچ نگرانی در مورد نفاق نیست.

این اظهار نظر سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان در حالی است که «هبت‌الله آخندزاده» رئیس حکومت طالبان، چهارده فرمان جدید صادر کرده و از نیروهایش خواسته است از قوم‌پرستی، منطقه‌پرستی، زبان‌پرستی و اقدامات اختلاف‌زا خودداری کنند.

وی همچنین تاکید کرده است که هیچ اقدامی نباید منجر به بی‌اعتمادی در صفوف طالبان شود.

در یکی از این فرمان‌ها، هبت الله آخوندزاده، نیرو‌های طالبان را به پرهیز از کبر، غرور، ظلم و خیانت توصیه کرده و گفته است این گروه با «یک آزمون بزرگ» روبه‌رو است. وی بر حفظ اعتماد متقابل و جلوگیری از درگیری‌های داخلی نیز تأکید کرده است.

رئیس طالبان در فرمان‌های جدید همچنین بر حفظ بیت‌المال، تطبیق امر به معروف و جلوگیری از اقدامات ضد دموکراسی تأکید کرده است تا وحدت و هماهنگی در میان نیرو‌های طالبان حفظ شود.

هبت‌الله آخوندزاده پیش از این نیز بار‌ها ضمن تاکید بر وحدت در افغانستان گفته بود که هرگز اجازه نخواهد داد قوانین غیراسلامی در افغانستان اجرا شوند.

منبع ایرنا 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار