دو عنصر وابسته به گروهک منافقین در تهران بازداشت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - دو فرد بازداشتی توسط سرپل گروهک منافقین در آلمان به صورت جداگانه هدایت می‌شدند. 

این عناصر عملیاتی براساس هدایت صورت گرفته با تهیه خانه تیمی در تهران مستقر و براساس اسناد بدست آمده و اعتراف متهمین، سرپل مستقر در آلمان ماموریت این افراد را آتش زدن مسجد، بریدن سر، شرکت در اغتشاشات و شلیک تیر به سر افراد، تعریف و ابلاغ می‌کند. 

هدایت کننده عملیاتی مستقر در آلمان مبلغ قابل توجهی رمز ارز برای خرید اسلحه، تهیه خانه امن و سایر ملزومات جنگ مسلحانه، برای دستگیر شدگان واریز کرده است. 

از این متهمین انواع سلاح سرد، دو قبضه اسلحه کلاشنیکف به همراه فشنگ و ابزار ارتباطی خاص بدست آمده است.

منبع: تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۷ دی ۱۴۰۴
نت رو وصل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۲۶ دی ۱۴۰۴
نت رو باز کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۶ ۲۶ دی ۱۴۰۴
من یک شخصیت با ارزش و مولتی تیلیاردر و مهم و خاص در دولت و ایران هستم و بهتون دستور میدم زودتر و سریع این مسخره بازیای قطع اینترنت را رفع کنید مردم از کار و زندگی عقب انداختین با این کار بیشتر مردم رو به شورش و تشویق میکنید کارتان کاملا اشتباه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۲۶ دی ۱۴۰۴
فقط اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۶ دی ۱۴۰۴
اعدام فوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۵ ۲۶ دی ۱۴۰۴
اعداااااااام
آخرین اخبار