رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که منصرف شدن از حمله احتمالی علیه ایران، تصمیم شخصی او بوده و ارتباطی به کشورهای عربی نداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مقامات عربی او را از حمله احتمالی علیه ایران منصرف کردند، با تکذیب این مسئله گفت که خود به تنهایی این تصمیم را گرفته است.

به گزارش ایسنا، ترامپ در هنگام ترک کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت: «کسی مرا متقاعد نکرد. من خودم را متقاعد کردم.»

به نوشته خبرگزاری فرانسه، رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «آن‌ها کسی را اعدام نکردند. آنها تمامی اعدام‌ها را لغو کردند. این تاثیر بزرگی داشت.»

همچنین به نوشته پایگاه خبری «anews» ترامپ مدعی شده که هرگونه اقدامی در رابطه با ایران براساس ارزیابی شخصی خودش از منافع آمریکایی حاصل خواهد شد.

ترامپ پیش‌تر نیز در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «من به شدت به این حقیقت که تمامی اعدام‌های برنامه‌ریزی شده که قرار بود روز گذشته به وقوع بپیوندد (بیش از ۸۰۰ مورد) توسط سران ایران لغو شده است، احترام می‌گذارم. سپاسگذارم. دونالد جی. ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا.»

اعتراضات در ایران طی روز‌های گذشته از سوی جمعی از مردم و صنوف به شکل مسالمت‌آمیز در تهران و برخی شهر‌ها در واکنش به نوسانات ارزی و وضعیت معیشتی انجام شد. دولت اعلام کرد این اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد و تلاش‌ها برای رسیدگی به این دغدغه‌ها ادامه دارد. اما برخی عناصر نفوذی و تروریست‌های اجاره‌ای با مداخله در این اعتراضات آن را تبدیل به اغتشاش و کشتار مردم بیگناه کردند.

«سید عباس عراقچی»، وزیر خارجه ایران در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز با شرح جزئیات شکل‌گیری حوادث روز‌های گذشته در ایران و در توضیح دلایل کشته شدن و تیراندازی به سوی مردم گفت: «تروریست‌ها شروع به شلیک به مردم کردند: به یک علت، آنان می‌خواستند تعداد کشته‌ها را بالا ببرند. چرا؟ چون رئیس جمهور ترامپ، گفته بود که اگر کشتاری رخ دهد، او مداخله خواهد کرد. آنان می‌خواستند او را به این درگیری بکشانند و این دقیقاً توطئه‌ای اسرائیلی بود. آنان می‌خواستند رئیس جمهور ایالات متحده را وارد این درگیری کنند، بنابراین شروع کردند به افزایش تعداد کشته‌ها با کشتن مردم عادی، کشتن افسران پلیس و راه انداختن نوعی جنگ در داخل شهر‌های مختلف. داستان این است.»

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۰۹:۳۴ ۲۸ دی ۱۴۰۴
اینترنت بین الملل رو وصل کنید کارم کلا تعطیل شده.. اینجوری اقتصاد بدتر میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۲۷ دی ۱۴۰۴
اینترنت بین المللی رو وصل کنید روبیکا و ایتا به درد ما نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۲۷ دی ۱۴۰۴
اینترنت رو وصل کنین ما که کارمون با اینترنته داریم شغلمونو از دست میدیم اون از وضعیت گرونی اینم از اینترنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۲۷ دی ۱۴۰۴
میبینم که ملت مجازی همش دغدغه اینترنت دارن افتادن به التماس .ایا همین اندازه هم به فکر مرگ قیامت هم هستید ؟؟؟؟؟به فکر نماز وخودسازی وتقوا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۲۷ دی ۱۴۰۴
با این حرفت اغتشاشگران را سوزاندی
آی سوزاندی
آی سوزاندی
آی سوزاندی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۷ دی ۱۴۰۴
ترامپک و دارودسته‌ش مثل سگ ترسیدند که واق واق رو پس گرفتند. هرکسی غیرازین فک کرده، نیاز بمحاسبات جدی عمیق دارد.
Iran (Islamic Republic of)
علی اکرادلو
۱۳:۵۰ ۲۷ دی ۱۴۰۴
هیچ غلطی نمی توانستی بکنی ونمی توانی ازتوبزرگترهاتون هم نتونستند ونمی توانی؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۷ دی ۱۴۰۴
خودت خودت را قانع نکردی که اقدامی علیه ایران انجام ندهی
بلکه راهمیمایی ۲۲ دی تو پوزی محکمی بود که غلطی نکنی
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۳:۴۳ ۲۷ دی ۱۴۰۴
شاید نوعی تاکتیک است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۷ دی ۱۴۰۴
غلط‌های زیادی فهمیدی موشکها سوار بر لانچرها شده اند خطا کنی پایگاه این هوا میروند همه دست رو ماشه هستند
Iran (Islamic Republic of)
دیانا
۱۹:۱۳ ۲۷ دی ۱۴۰۴
تو مجازی حرف زیادی میزنین در واقعیت عملی ندارین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۷ دی ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان ...دیگه رسانه های خبری ...پیگیر این موضوع هستین ..اینترنت کی وصل میشه ...یه خبر در این مورد بزارین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۷ دی ۱۴۰۴
انجام هم می‌دادی هیچ غلطی نمی‌کردی ،فقط آمریکا را زودتر به تاریخ تحویل می‌دادی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۷ دی ۱۴۰۴
دستش درد نکنه به ما رحم کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۷ دی ۱۴۰۴
نت رو پیگیر شین لطفا بدبخت شدیم انلاین شاپ یکم از دستمون میگرفت اونم نیست پیگیری کنین لطفاااااااااا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۷ دی ۱۴۰۴
خدایی ترامپ خیلی از اون احمقهای باحال نیست؟
۱۲۳
آخرین اخبار