مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: بر اساس ماده ۴۸ قانون اجباری بیمه شخص ثالث مصوب سال ۹۵، ستاد سوخت مکلف است از صدور، تمدید و شارژ کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه جلوگیری کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس ماده ۴۸ قانون اجباری بیمه شخص ثالث مصوب سال ۹۵، ستاد سوخت مکلف است از صدور، تمدید و شارژ کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه جلوگیری کند بر همین راستا ستاد سوخت در برخی از حوزه‌ها از جمله دارندگان سهیمه گازوئیل این موضوع را اجرایی کرده است و در خصوص وسایل نقلیه بنزین سوز در خصوص تاکسی‌ها و وانت‌بار اجرایی شده است و سهمیه سوخت این وسایل که فاقد بیمه‌نامه هستند محدوده شده است.

در ادامه این مقام مسئول بیان کرد: البته طبق تکلیف قانونی قاعدتا باید برای بقیه گروه‌های هدف به ویژه وسایل نقلیه سواری و موتور سیکلت‌ها این موضوع اجرایی شود؛ امیدواریم در اولین فرصت این موضوع به شکل کامل بر اساس تکلیف قانونی اجرایی گردد.

او افزود: بر اساس آمار اکنون حدود ۶ میلیون کارت سوخت موتورسیکلت داریم اگر فرض کنیم بر اساس آمار ۲ میلیون موتورسیکلت دارای بیمه شخص ثالث، کارت سوخت دارند حدود ۴ میلیون حداقل کارت سوخت موتورسیکلت فعال است که بیمه‌نامه شخص ثالت ندارند و قاعدتا بر اساس قانون باید این کارت سوخت‌ها محدود تا بیمه‌نامه تهیه شود.

قمصریان بیان کرد: شرایط در خودرو‌های سواری هم به همین شکل است تقریبا تمام وسایل نقلیه دارای کارت سوخت هستند، اما بیش از ۲ میلیون خودرو سواری فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث داریم البته ممکن است برخی از این خودرو‌ها متوقف یا اسقاطی باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار