ارتش سوریه به پیشروی خود در مناطق تحت کنترل نیرو‌های کرد طی امروز ادامه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مقامات وابسته به دولت موقت سوریه امروز (یکشنبه) دستور فوری جهت ازسرگیری فعالیت نهاد‌ها و شورا‌های محلی در استان رقه واقع در شمال شرق سوریه را همزمان با ورود نیرو‌های ارتش سوریه و خروج نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) دادند. همچنین ارتش سوریه به پیشروی خود در مناطق تحت کنترل نیرو‌های کرد طی امروز ادامه داد؛ این امر در حالی انجام شد که آمریکا خواهان توقف پیشروی‌ها در مناطق واقع در شمال سوریه شده بود.

پس از اینکه نیرو‌های ارتش وابسته به نظام ابو محمد الجولانی، سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه روز شنبه وارد مرز‌های اداری استان رقه شدند و سپس روز یکشنبه شهر الطبقه و سد الفرات در حومه این استان را تحت کنترل درآوردند، محمد عنجرانی، وزیر اداره محلی سوریه در بیانیه‌ای دستور به آغاز هرچه سریع‌تر فعالیت نهاد‌ها و شورا‌های محلی در استان رقه را داد.

عنجرانی گفت: این دستور دولت در راستای آغاز خدمات اساسی همزمان با ورود ارتش سوریه صورت می‌گیرد. ما فرد مسئول مدیریت محلی در استان رقه را مامور کردیم که هرچه سریع‌تر به این استان برود و فعالیت نهاد‌های دولتی و شورا‌های محلی آغاز گردد.

بامداد یکشنبه ارتش سوریه از کنترل بر شهر الطبقه و سد فرات در غرب استان رقه پس از بیرون راندن نیرو‌های قسد خبر داد.

وزارت کشور دولت موقت سوریه نیز عنوان داشت، بعد از آنکه ارتش سوریه توانست «شبه نظامیان تروریست حزب کارگران» را از این شهر خارج کند، یگان‌های ارتش شروع به استقرار در شهر الطبقه کرده‌اند.

این وزارتخانه عنوان داشت که تیم‌های مهندسی ذی‌ربط در وزارت کشور تعداد زیادی بمب و مین را که «شبه نظامیان تروریستی» در خیابان‌های و بخش‌های خدمات رسانی در شهر الطبقه کار گذاشته بودند، خنثی کردند.

در همین حال، ارتش سوریه به پیشروی خود در مناطق تحت کنترل نیرو‌های کرد طی امروز ادامه داد؛ این امر در حالی انجام شد که آمریکا خواهان توقف پیشروی‌ها در مناطق واقع در شمال سوریه شده بود.

رسانه‌های رسمی گزارش دادند که ارتش سوریه شهر الطبقه در شمال و سد مجاور با آن و همچنین سد الحریه که در گذشته معروف به سد البعث در غرب شهر رقه بود، تحت کنترل درآورد. این در حالی است که نیرو‌های کرد به از دست دادن کنترل خود بر این مواضع استراتژیک اذعان نکرده‌اند.

نیرو‌های ارتش سوریه ظرف چند روز در اطراف چندین روستا در غرب رود فرات مستقر بودند و از نیرو‌های قسد خواستند تا به کرانه مقابل رود بروند. درگیری‌هایی میان دو طرف بر سر مواضع استراتژیک و میدان‌های نفتی در امتداد رود فرات به وقوع پیوست. نیرو‌های قسد از این منطقه عقب نشینی کرده، اما نیرو‌های الجولانی را به نقض توافق به دلیل ادامه نفوذ به شهر‌ها و میدان‌های نفتی که در توافق درج نشده بودند، متهم کردند.

براد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در بیانیه‌ای در شبکه ایکس اعلام کرد که ارتش سوریه باید هرگونه اقدام جنگی در مناطق واقع در بین دو شهر حلب و الطبقه را متوقف کند.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار