مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی از برف روبی ۳‌هزار و ۲۵۰ کیلومتر باند راه‌های استان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛کاظمی فر -غلامرضا رسول زاده گفت: راهداران استان آذربایجان شرقی تا ساعت هشت صبح امروز دوشنبه ۲۹ دی، ضمن برف روبی راه‌ها، با یک‌هزار و ۱۶۲ تن مخلوط شن و نمک، اقدام به عملیات راهداری زمستانی کردند.

وی گفت: هم‌اکنون در ۱۱۱ کیلومتر از جاده‌های آذربایجان شرقی کولاک وجود دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، همچنین از امداد رسانی به ۱۷۵ خودروی گرفتار در برف و کولاک در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

رسول زاده با اشاره به اینکه در برخی مناطق، کولاک موجب بسته شدن راه‌های روستایی برف روبی شده می‌شود، افزود: بازگشایی راه ۸۰ روستای استان که تا ساعت هشت صبح امروز بسته شده بود در جریان است.

وی گفت: بیشترین راه‌های روستایی مسدود شده در شهرستان‌های میانه، کلیبر و بستان آباد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی از مردم و کاربران جاده خواست، قبل از آغاز سفر با سامانه ۱۴۱ راهداری تماس گرفته و از وضع راه‌ها اطلاع پیدا کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha