تیم‌های وارش نوشهر و استقلال تهران در فینال لیگ دسته اول فوتبال بانوان باشگاه‌های کشور به مصاف هم می‌روند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید غلامی بهنمیری؛ دیدار فینال لیگ دسته اول فوتبال بانوان باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۲ امروز دوشنبه ۲۹ دی ماه در ورزشگاه شهدای نوشهر برگزار می‌شود.

در مرحله نیمه نهایی این مسابقات، وارش نوشهر در مجموع بازی‌های رفت و برگشت نماینده همدان را از پیش رو برداشت و استقلال تهران هم از سد فولاد خوزستان گذشت.

مرحله مقدماتی مسابقات لیگ دسته اول فوتبال بانوان باشگاه‌های کشور با شرکت ۱۲ تیم در ۲ گروه ۶ تیمی برگزار شد که تیم‌های استقلال تهران و نماینده همدان از گروه نخست و تیم‌های وارش نوشهر و فولاد خوزستان از گروه دوم جواز صعود به مرحله نیمه نهایی را به دست آوردند.

در گروه نخست این مسابقات تیم‌های استقلال تهران و نماینده همدان به ترتیب با کسب ۲۴ و ۱۲ و قرار گرفتن در رتبه‌های اول و دوم به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

در گروه دوم مرحله مقدماتی، تیم وارش نوشهر در ۱۰ بازی با کسب ۶ برد ۴ تساوی و ۲۲ امتیاز، در جایگاه نخست ایستاد و فولاد خوزستان نیز با ۲۰ امتیاز به عنوان تیم دوم جواز صعود به مرحله نیمه نهایی را از آن خود کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha