استاندار چهارمحال و بختیاری بر نحوه تامین و توزیع کالا‌های اساسی در بازار استان از سوی مدیران امر تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه‌ نعمتیان _ جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست کمیته اقدام مشترک استان، با اشاره به ضرورت وفور کالا‌های اساسی در بازار، اظهار داشت: کشور در مقطع مهمی از اصلاح نظام مالی و ارز ترجیحی است تصمیمی بزرگ که با هدف شفاف‌سازی اقتصادی و صیانت از منابع عمومی اجرا می‌شود.

وی خطاب به مدیران افزود: کمیته قیمت گذاری اقلام اساسی متناسب با وضعیت و شرایط سطوح درآمدی مردم و همچنین توزیع کنندگان، باید در استان تشکیل شود و دغدغه همه باید تامین کالا‌های اساسی و مایحتاج زندگی مردم، کنترل قیمت و جلوگیری از قاچاق این کالا‌ها باشد.

مردانی اضافه کرد: وظیفه همه مدیران جلوگیری از سوءاستفاده جریان‌های معاند، تفکیک صف معترضان از اغتشاشگران و پاسخگویی به مطالبات مردمی است.

وی گفت: آرامش باید در بازار وجود داشته باشد.

مردانی بیان داشت: رصد قیمت ها، به صورت روزانه و میدانی حتما پایش و انجام و با هر گونه افزایش قیمت خارج از ضوابط قانونی بدون اغماض و کاملاً شفاف و قاطع برخورد شود.

وی تصریح کرد: احتکار و گرانفروشی خطاب قرمز دولت چهاردهم و نمایندگان آن در استان است.

مردانی همچنین بر هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی در استان برای تامین و توزیع کالا‌های اساسی و پرهیز از هرگونه جزیره عمل کردن تاکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha