رئیس مرکز شبکه راهبری گاز گفت:هموطنان با رعایت مصرف بهینه و کاهش حتی یک درجه کاهش دما چبزی حدود ۲۵ میلیون مترمکعب در روز صرفه جویی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری - کوشکی، رئیس مرکز راهبری شرکت ملی گاز، با اشاره به آخرین وضعیت مصرف گاز در کشور گفت: امروز آخرین روز دی‌ماه است و امسال دی‌ماه سردتری را نسبت به سال گذشته پشت سر گذاشتیم. به‌ویژه در روزهای پایانی ماه، بارش برف و باران در بسیاری از نقاط کشور موجب کاهش دما و به‌تبع آن افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شده است.

وی افزود: در روز گذشته میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۸۳ میلیون مترمکعب رسید که حدود ۸۰ درصد از کل تولید گاز کشور را شامل می‌شود. بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، با افزایش شدت سرما در روزهای آینده، روند مصرف گاز همچنان افزایشی خواهد بود و احتمالاً این عدد به حدود ۶۹۰ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

رئیس مرکز راهبری شرکت ملی گاز با تأکید بر تلاش شبانه‌روزی کارکنان این شرکت تصریح کرد: همکاران ما در بخش‌های تولید، انتقال و توزیع گاز به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند تا در این روزهای سرد، پایداری شبکه گاز حفظ شود و هیچ‌گونه خللی در تأمین گاز هم‌وطنان عزیز به وجود نیاید.

کوشکی در ادامه با تأکید بر لزوم همراهی مردم گفت: از همه هم‌وطنان  درخواست می‌کنیم در روزهای سرد پیش رو، مدیریت مصرف گاز را در منازل و محل کار جدی بگیرند. کاهش تنها یک درجه از دمای محیط می‌تواند بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون مترمکعب از مصرف روزانه گاز کشور بکاهد که نقش بسیار مؤثری در پایداری شبکه گاز دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقایسه مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری در دوره گرم سال با روز گذشته نشان می‌دهد که در ماه‌های گرم، تنها ۲۸ درصد از مصرف گاز مربوط به این بخش است، در حالی که در روز گذشته نزدیک به ۸۰ درصد از تولید گاز کشور در بخش خانگی و تجاری مصرف شده است. این عدد بسیار قابل توجه است و امیدواریم با همراهی مردم، تأمین پایدار گاز در سراسر کشور ادامه یابد.

برچسب ها: گاز ، مصرف گاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار