رهبر یک حزب مخالف در اراضی اشغالی تأکید کرد که نخست وزیر این رژیم اختیارات امنیتی در غزه را به آمریکایی‌ها داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - «گادی آیزنکوت» رهبر حزب مخالف «یشار» و از مقامات نظامی سابق رژیم صهیونیستی سه شنبه به سازمان رادیو و تلویزیون این رژیم گفت: نتانیاهو اختیارات امنیتی در غزه را به آمریکایی‌ها و ائتلاف منطقه‌ای تحویل داده است.

بعد از اعلام آغاز مرحله دوم توافق غزه از سوی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و تشکیل کمیته فلسطینی برای اداره نوار غزه نتانیاهو اخیرا در معرض انتقادات اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و وزرا قرار گرفته است.

آیزنکوت گفت: بعد از گذشت بیش از دو سال از جنگ غزه دستاوردهای نظامی به دستاورد سیاسی تبدیل نشده است و در نتیجه هدف جنگ یعنی نابودی توانایی نظامی حماس محقق نشده است. کاری که یک نخست وزیر مسئول باید انجام دهد اصرار بر برچیدن قدرت نظامی حماس و ربط دادن روند بازسازی به خلع سلاح است.

وی گفت: انتقال مسئولیت امنیت در نوار غزه به یک طرف دیگر نتیجه سوءمدیریت و عدم بهره برداری از دستاوردهای نظامی است. نتانیاهو درباره پیروزی مطلق حرف می‌زد اما این دستاورد محقق نشده و اسرائیل مجبور شده تکمیل این گام را به آمریکایی‌ها و طرف‌های بین‌المللی دیگر واگذار کند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: جنگ غزه ، آتش بس غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار