صد‌ها نفر شب گذشته در شهر بوستون گردهم آمدند تا اعتراض و خشم خود را نسبت به سیاست‌های دونالد ترامپ در سالگرد بازگشت او به قدرت نشان دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مخالفان سیاست‌های دونالد ترامپ به ویژه در زمینه مهاجرت دیشب در بوستون گردهم آمدند تا خشم خود را از آنچه که «یک سال هرج‌ومرج» ناشی از سیاست‌های دولت وی خواندند، ابراز کنند.

خبرگزاری فرانسه با انتشار ویدئویی گزارش داد: موجی از معترضان در حالی که پلاکارد حمل می‌کردند و شعار می‌دادند، در خیابان‌های بوستون به راه افتاد.

این گردهمایی که توسط حزب سوسیالیسم و آزادی (PSL) سازماندهی شده بود، در پی یکسری اعتصابات ملی اوایل روز، برگزار شد. معترضان اقدامات مهاجرتی ترامپ، قتل رنه گود توسط یک مامور اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در مینیاپولیس، و همچنین حمله به ونزوئلا و ربودن رئیس جمهوری آن، نیکلاس مادورو را توسط ایالات متحده محکوم کردند.

چند تظاهرکننده به خبرنگار خبرگزاری فرانسه در مورد شوکی که در جریان اعلام پیروزی ترامپ در نوامبر (آبان) گذشته احساس کردند، گفتند.

یکی از معترضان به خبرگزاری فرانسه گفت: یک سال از این هرج و مرج و جنون می گذرد و نمی توانم باور کنم که این مساله اینقدر طولانی شده است.

او گفت: ما در سالگرد این اتفاق (بازگشت ترامپ به قدرت) اینجا هستیم تا نشان دهیم هنوز خشمگین هستیم و خشمگین می‌مانیم.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۴
آمریکا در جال افول و نابودیس

پس الان وقتشه نابودش کنیم

از مسئولین خواهشمندیم که به آمریکا و اسرائیل حمله کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۴
شما که اینطوری اعتراض می کنید چرا بهش رای دادید؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
همت
۱۶:۳۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۴
اها یدونه عکس نگرفت ولی کسی😆 حال بهم زنه این جور خبرا! تو خوبی!
آخرین اخبار