۲ نفر از عاملان اصلی اخلال در نظم عمومی و واردکنندگان خسارت به اموال عمومی در اغتشاشات اخیر شهرستان بندر انزلی شناسایی و دستگیر شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان با اشاره به دستگیری عاملان اصلی اخلال در نظم عمومی و وارد کنندگان خسارت به اموال عمومی در اغتشاشات اخیر در شهرستان بندر انزلی اعلام کرد: متهمان ۱۷ و ۲۴ ساله از گردانندگان اصلی عملیات تخریبی در تجمعات غیرقانونی اخیر بودند.

این افراد متهم به تخریب عمدی تأسیسات بانکی، به آتش کشیدن عمدی خودروی یگان انتظامی، ایجاد حریق در اماکن عمومی (مسجد)، ایراد جراحت عمدی به مأموران انتظامی انزلی در حین انجام وظیفه و ایجاد سد معبر با به آتش کشیدن سطل زباله‌ها هستند.

در ادامه عملیات و تفتیش از منازل متهمان تعداد زیادی سلاح سرد شامل انواع قمه، چاقو، شمشیر و انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

این کشفیات نشان دهنده قصد قبلی متهمان برای ایجاد درگیری و آسیب رسانی گسترده بوده است، با دستگیری این افراد، تحقیقات و شناسایی سایر همدستان این اقدامات خرابکارانه در دستور کار پلیس انزلی قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۰:۰۵ ۰۲ بهمن ۱۴۰۴
اعدام کنید این تروریست هارو ما امنیت میخوایم