فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که انتقال ۷ هزار زندانی داعشی از سوریه به عراق را آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) روز چهارشنبه از نقش عراق در شکست گروه تروریستی داعش تقدیر کرد.

سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد که مأموریت انتقال زندانی‌های داعشی از سوریه به عراق و بازداشت آنها در مراکز امن را آغاز کرده است.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا اشاره کرد که با شرکا در دولت عراق و اقلیم هماهنگی و از نقش عراق در تضمین شکست داعش تقدیر می‌کند.

در این بیانیه آمده است: ارزیابی می‌شود که تعداد زندانیان داعش که از سوریه به عراق منتقل می‌شوند به ۷ هزار تن برسد.

پیش از این «محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر عراق امروز در سفر به مناطق شمالی کشور از مرز‌های عراق و سوریه بازدید کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها: داعش ، سوریه و عراق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۴
با انتقال داعشی ها زمینه را برای حمله و اغتشاش داخلی عراق فراهم می‌کنند
آخرین اخبار