۳۰۶ راهدار با توجه به کاهش دما و وجود توده هوای سرد در جاده‌های مازندران مستقرند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده - اسماعیل فولادی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: با توجه به کاهش دما و وجود توده هوای سرد در استان در طول روز‌های اخیر، ۳۰۶ راهدار این اداره کل با استقرار در مناطق برفگیر و کوهستانی، به اجرای عملیات برفروبی و ایمن سازی جاده‌های کوهستانی مشغولند.

او افزود:این اداره کل به منظور حفظ ایمنی جاده‌ها و تردد روان وسایل نقلیه و جلوگیری از بروز سوانح رانندگی با کلیه امکانات و اکیپ‌های راهداری خود آمادگی کامل برای عملیات راهداری را دارد.

فولادی طول محور‌های برفگیر با ارتفاع بالای هزار متر مازندران را ۳۷۰۰ کیلومتر اعلام و گفت: ۲۰۶ دستگاه ماشین آلات، ۳۰۶ نفر نیروی راهدار در قالب ۴۰ اکیپ و راهدارخانه به منظور مقابله با بحران‌های احتمالی و سرویس دهی به مسافران و در راه ماندگان در تمامی محور‌های استان مستقر هستند.

او ضمن اشاره به این مطلب که در حال حاضر تمامی محور‌های اصلی و شریانی استان باز و تردد در آنها برقرار است، افزود: با توجه به کاهش دما و بارش برف در سطح محور‌های کوهستانی به کلیه رانندگانی که قصد تردد از محور‌های کوهستانی را دارند توصیه می‌شود ضمن رعایت قوانین و مقرارت، تجهیزات و امکانات ایمنی از جمله زنجیر چرخ را همراه داشته باشند.

مسافرین و رانندگان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات از آمار و ارقام تردد در محور‌های استان و کشور همچنین آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها و انسداد‌ها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه نموده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل فرمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha