رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد که در دی ماه ۱۴۰۴، با کشتار و عرضه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ، بیش از ۶ هزار و ۴۹۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ به بازار عرضه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان -  نامدار صیادی با اشاره به اهمیت تامین امنیت غذایی گفت: در دی ماه ۱۴۰۴، با اتمام دوره پرورش ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ، ۶ هزار و ۴۹۰ تن گوشت مرغ کشتار شده آماده طبخ تولید و روانه بازار مصرف داخل استان شد.

صیادی گفت: میانگین تولید روزانه این میزان، ۲۴۹ تن بوده که حاکی از رشد ۷ درصدی نسبت به آذرماه ۱۴۰۴ است.

صیادی اظهار کرد: در این مدت علاوه بر مقادیر ذکر شده تعداد ۶۰۰ هزار قطعه مرغ پایان دوره به میزان تولید۱۱۰۰ تن گوشت مرغ به خارج استان صادر شده است. در مجموع در دیماه ۱۴۰۴ میزان ۷هزار و ۵۹۰ تن گوشت مرغ در استان لرستان تولید شده است.

وی افزود: این افزایش تولید، نتیجه تلاش‌های مستمر فعالان بخش کشاورزی لرستان و اجرای برنامه‌های حمایتی دولت است. همچنین، سازمان جهاد کشاورزی لرستان تمام تلاش خود را به کار گرفته تا در تأمین و توزیع گوشت مرغ مساله‌ای نداشته باشیم.

منبع: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان

برچسب ها: مرغ ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha